CHICAGO PNEUMATIC LANSEAZA NOILE COMPRESOARE PORTABILE

Compania Chicago Pneumatic a introdus noile compresoare portabile CPS 11.0 și CPS 11-12 pe piața europeană. Puternice și extrem de fiabile, acestea dispun de caracteristici conforme cu Stadiul 3B de motoare și, de asemenea, de un nou panou de control electronic, care ușurează munca de operare a utilizatorilor.

Construite pentru aplicații dure din domeniul construcțiilor, modelele CPS 11.0 și CPS 11-12 sunt potrivite pentru operațiunile de găurire sau sablare, dar excelează în lucrul rutier. Modelul de 12 bari este potrivit pentru aplicații speciale precum cablarea de fibră optică cu presiune mare de lucru, ceea ce permite compresorului CPS 11-12 să împingă cablul prin conducte lungi fără a suporta pierderi de presiune.

În mod semnificativ, noile compresoare dispun de motoare Deutz care sunt pe deplin conforme cu standardele de emisie EU Stage 3B. Motoarele compresoarelor folosesc tehnologia de recirculare a gazelor de eșapament în combinație cu un catalizator de oxidare diesel și, pentru a reduce drastic producția de particule și oxizi de azot, CPS 11-12 este dotat cu filtru de particule. Ca și rezultat, CPS 11.0 și CPS 11-12 sunt mult mai „eco-friendly” față de modelele anterioare. De asemenea, acestea oferă utilizatorilor beneficiul unei creșteri a eficienței consumului de combustibil.

CPS 4.5 powering a CP 0122 SVR

O altă caracteristică importantă este panoul de control electronic central care oferă utilizatorilor o interfață îmbunătățită. De asemenea, componentele ușurează pornirea și oprirea compresorului și reglează automat răcirea după ce unitatea a funcționat la capacitate maximă.

Cu rezervoare de 175 de litri de combustibil, compresoarele CPS 11.0 și CPS 11-12 oferă utilizatorilor o anatomie a combustibilului remarcabilă ceea ce permite compresoarelor să ruleze non-stop la randament maxim pentru un schimb întreg, fără realimentare.