CHICAGO PNEUMATIC, ENERGIE IN MISCARE

Compania Chicago Pneumatic a lansat noul turn de iluminat, CPLT M12, împreună cu un catarg manual pentru construcții la nivel global și industria echipamentelor portabile de iluminat. Turnul de iluminat CPLT are un design robust făcându-l ușor de utilizat și de servisat. De asemenea, are o greutate redusă și este extrem de manevrabil, ceea ce înseamnă că poate fi mutat cu ușurință în locurile dorite de pe șantier.

„Fie că aveți nevoie de un turn portabil de iluminat pentru șantiere, evenimente care se desfășoară noaptea sau intervenții de urgență, modelul CPLT M12 este soluția robustă și fiabilă pentru operatori, pe care se pot baza, ori de câte ori este nevoie”, afirmă Sergio Salvador, Product Marketing Manager al Chicago Pneumatic, divizia turnuri de iluminat.

Vizând piața internațională, modelul include un catarg manual foarte ușor de asamblat, care se întinde până la o înălțime maximă de 9.45 m și poate ilumina o zonă mare datorită unghiului de rotație de 360 de grade. Noul model are patru lămpi de 1.000 W care pot genera o putere de iluminare de 440.000 lumeni. Această caracteristică impresionantă vine ca urmare a utilizării tehnologiei lămpilor cu halogenuri metalice foarte eficiente. Acestea produc mai multă lumină folosindu-se de foarte puțină energie, având și o durată de viață mai lungă, în condiții normale de lucru.

Chicago Pneumatic CPLT M12 este disponibil în ambele modele, cel de 50 Hz și cel de 60 Hz, incluzând, de asemenea, și un motor nou, D1105 Kubota, care asigură o performanță ridicată și dispune de un rezervor de combustibil de mare capacitate, capabil să ofere timp de lucru de până la 60-70 de ore de funcționare continuă la 4 kW.

Alte opțiuni suplimentare, care sunt disponibile pentru noul model, includ un filtru de combustibil de înaltă performanță care oferă o separare de 100% a apei și a combustibilului. În plus, oferă și filtrarea particulelor de peste 30 de microni, un întrerupător de circuit cu împământare și un buton de oprire de urgență situat pe partea exterioară a unității, în apropierea panoului electric, pentru a proteja atât utilizatorii, cât și echipamentele.

CPLT M12 se bazează pe succesul modelelor Chicago Pneumatic deja existente, precum CPLT M10 și este proiectat pentru o gamă largă de aplicații de iluminat portabile, inclusiv pentru șantierele de construcții, de minerit, cele de petrol și gaze, evenimente care se desfășoară noaptea, precum evenimentele sportive și cele de divertisment care sunt difuzate în direct.