CES 2015 – CEL MAI MARE EVENIMENT DE TEHNOLOGIE DIN ISTORIE

Evenimentul internaţional CES 2015, ce s-a încheiat pe 9 ianuarie, a fost catalogat drept cel mai mare și cel mai uimitor eveniment de tehnologie din istoria acestei manifestații. În 2015, CES a găzduit unul dintre cele mai uimitoare spectacole, cu mai mult de 2,2 milioane de metri pătrați de spațiu net de expoziție şi cu o ofertă de mai mult de 3.600 de expozanți, inclusiv un număr record de lansări. Inovatorii din diverse categorii şi-au putut prezenta la CES noutățile din electronica auto, soluţii personalizate de îngrijire a sănătăţii, vehicule aeriene fără pilot, dispozitivele conectate, imprimante 3D, jocuri și multe altele.

CES reprezintă locul de întâlnire al tuturor celor ce care prosperă în afaceri privind tehnologia de consum, anul acesta strângând la un loc mai mult de 170.000 de profesioniști din industrie, 45.000 fiind din afara Statelor Unite. “Acest eveniment a depășit cu mult așteptările noastre. Evenimentul a fost inspirat și a dat aproape fiecărui participant sentimentul că inovarea va furniza soluții pentru o serie de probleme globale de mediu și agricultură, transport, sănătate și siguranță”, a declarat Gary Shapiro, Președinte şi CEO, CEA. “CES este centrul de convergență între conținut, servicii și produse, combinându-le pentru a crea noi tehnologii uimitoare, pentru a îmbunătăți viețile noastre și pentru divertismentul nostru. A fost incredibil să vezi lideri de opinie din mai multe comunități diferite cum vin împreună pentru a colaborară în industrie. “, a completat acesta.

“Tehnologia de aici demonstrează câte soluții la provocările globale pot fi efectuate prin inovare”, a declarat John Penney, Chief Strategy Officer la Starz.

ces text

În 2015, CES a prezentat descoperiri tehnologice ce au atras atrag atenția lumii spre inovație, acoperind subiecte precum autoturismele fără șofer sau imprimantele 3D.

În timp ce numărul participanților a ajuns la un nivel record, piața de produse a permis participanților să găsească cu ușurință anumite zone de inovare în timp ce văd relația dintre diverse tehnologii.

“Participanții la o serie de industrii au fost capabili de a avea o experienţă optimă CES, peste cele trei locuri, Tech Est, Tech Vest și C Space, bazate pe nevoile lor de afaceri și programe de întâlnire”, a declarat Karen Chupka, Vice Președinte Senior, Internaţional CES. “Strategia noastră de a crea diverse experiențe pentru participanții noștri pare să fi reușit. Ei au fost capabili să găsească domenii tehnologice concentrate, în timp ce călătoresc cu ușurință în diferite locuri”.

Evenimentul internațional servește ca un motiv de atestare pentru inovatori mari și mici, prezentând 375 de companii noi, de la 220 anul trecut. Mara Lewis, CEO și co-fondator al Stopped afirmă că “nu există niciun loc mai bun pentru lansare.”, iar Larry Richenstein a explicat puterea de afaceri a CES, declarând că: “nu există nici un loc mai bun decât CES pentru a descoperi companii în stadiu incipient din zonele CE, precum și pentru a afla cele mai recente tendințe în tehnologie”.