CEL MAI PRESTIGIOS EVENIMENT DEDICAT INDUSTRIEI DE CONSTRUCTII DIN UCRAINA – KYIVBUILD

Târgul internațional dedicat Industriei de Construcții, Amenajări și Decorațiuni se desfășoară între 2-4 martie 2016 și este cel mai prestigios eveniment din Ucraina, unde, de peste 20 de ani își dau întâlnire mii de profesioniști în domeniu. Acest eveniment este platforma potrivită pentru companiile care doresc să pătrundă și să se dezvolte pe piața din Ucraina deoarece le oferă oportunități unice de a se întâlni cu specialiștii din industrie si de a prezenta propriile produse și servicii publicului țintă.

Piața construcțiilor din Ucraina este în continuă dezvoltare, de aceea există mari oportunități de export pentru companiile ce oferă produse și servicii pentru construcții și amenajări. Principalele motive pentru a fi prezent pe piața din Ucraina sunt cererea mare a Ucrainei pentru importul produselor de construcții datorită producției interne insuficiente, estimarea creșterii PIB-ului de la 2,5% (anul 2015) la 4,6% (anul 2016) este cel mai important indicator de creștere a nivelului de trai al populației, cererea mare a populației pentru locuințe noi, uzura clădirilor vechi de peste 30 de ani, proiectele pentru reconstrucție urbană și a infrastructurii sunt susținute de FMI.

La KyivBuild, în 2015, pe o suprafață de 9.000 mp, au expus oferte de produse și servicii 130 companii din Ucraina, Germania, Lituania, Polonia, Turcia, Spania, Belarus, Grecia, Canada, China și Romania, aceste companii întâlnindu-se în cadrul târgului, cu peste 4.200 de vizitatori specialiști în industria de construcții.

kiev text

Noutățile KyivBUILD 2016

Companiile participante beneficiază de servicii gratuite de Match-Making prin Buyers Program, un program prin care organizatorii târgului, programează, înainte de târg întâlniri între firmele expozante și potențiali clienți. Demo Zones în trei sectoare principale: acoperișuri, ferestre și materiale de construcții.

Congresul Ucrainean al Producătorilor și Distribuitorilor de Materiale pentru Construcții unde vor fi prezenți membrii consiliului UFEMAT (European Association of National Builders Merchants Associations and Manufacturers).Tema principală a Congresului: Prezentarea oportunităților pieței din Ucraina pentru importul și exportul materialelor de construcții și a tehnologiilor.

 

Reprezentant KyivBuild în România:

(+4) 0722 84 44 31

contact@activpromo.ro