BOSCH – NOILE CURATITOARE PROFESIONALE

Bosch a lansat cinci noi modele de curățitoare de înaltă presiune ce aparțin segmentului profesional. Este vorba de seria de curățitoare profesionale “Prima” – GHP 5-55 Profesional, GHP 5-65 Profesional, GHP 5 -65 X Profesional, GHP 5-75 Profesional și GHP 5-75 X Profesional, despre care producătorii afirmă că îndepărtează murdăria persistentă complet şi fără efort. Produsele se diferențiază prin debitul de apă și de presiune ce le permite aparatelor Bosch să acopere o gamă largă de aplicații în segmentul entry-level (de bază). Fie că este vorba despre îngrijitori, decoratori sau lucrători comerciali, oricine poate alege produsul care se potrivește nevoilor sale – de la utilizare ocazională, la utilizarea de zi cu zi.

Curăţitoarele de înaltă presiune din gama “Prima” sunt gata de utilizare imediat după achiziționare. Pur și simplu despachetați aparatul, montaţi tubul telescopic la mânerul aparatului, atașați furtunul și sunteți gata de treabă. Datorită designului lor optimizat, dispozitivele pot fi utilizate atât pentru curățarea într-o poziție verticală, cât şi pe orizontală. Poziția orizontală este recomandată pentru curățarea scărilor, spre exemplu, deoarece previne răsturnarea dispozitivului. Roțile de cauciuc mari sunt un alt avantaj, acestea ajutând la manevrarea dispozitivului pe teren accidentat. În plus, mânerul telescopic extensibil și designul compact asigură un transport ușor și posibilitatea de a nu ocupa prea mult spațiu. Dacă sunteți în căutarea produsului potrivit pentru comoditate, ar trebui să căutați un model cu un X în nume: acestea au un tambur cu furtun integrat, care înmagazinează furtunul de înaltă presiune de zece metri.

Echipamente puternice

Motoarele puternice ale acestor curăţitoare profesionale de înaltă presiune oferă între 2.200 și 2.600 de wați, în funcție de model, în timp ce debitele disponibile variază de la 500 la 575 de litri pe oră. Acest lucru înseamnă că inclusiv murdăria persistentă poate fi îndepărtată complet. O funcție integrată de auto-stop opreşte automat motorul și pompa atunci când comutatorul este eliberat. Această funcţie economisește atât apă, cât și energie. Tubul telescopic, duzele și accesoriile sunt stocate direct pe dispozitiv. Atât noul conector al mânerului, cât și cel al tubului telescopic pot fi înșurubate, asigurând o conectare și o deconectare ușoare și rapide a elementelor. În pachet, se mai găsește și un tub telescopic cu duză rotativă reglabilă.

bosch text

Curățitoarele de înaltă presiune GHP 5-65 Profesional, GHP 5-65 X Profesional, GHP 5-75 Profesional și GHP 5-75 X conţin și un tub telescopic cu o perie rotativă pentru curățarea rapidă și eficientă a zonelor mai mari. Conductele de alimentare și de evacuare din alamă protejează piuliţele de înaltă presiune împotriva coroziunii și contribuie, de asemenea, la prelungirea duratei de utilizare a dispozitivelor, cum ar fi pistoanele din oțel inoxidabil din pompe.

Curăţitoarele GHP 5-55 Profesional, GHP 5-65 Profesional și GHP 5-65 X Profesional sunt dotate cu o pompă din aluminiu, în timp ce modelele GHP 5-75 Profesional și GHP 5-75 X Profesional sunt echipate cu o pompă din alamă. Pe aceste două dispozitive, presiunea de maximum 185 bari poate fi ajustată în funcție de cerere. Modelul GHP 5-75 X Professional are, de asemenea, un indicator de presiune.

Cu seria “Prima”, Bosch își extinde gama de curăţitoare de înaltă presiune profesionale. Aceste instrumente sunt acum disponibile în magazine specializate alături de celelalte game precum și o gamă largă de accesorii.