BAUMA CHINA A DEPASIT TOATE ASTEPTARILE

În cele patru zile ale evenimentului Bauma China 2014, al 7-lea târg internaţional pentru utilaje şi echipamente de construcţii, care s-a desfăşurat între 25 şi 28 noiembrie la Centrul Expo New International din Shanghai a strâns peste 191. 000 de vizitatori din 149 de ţări şi regiuni, fiind un adevărat succes.

În ciuda recesiunii pe piaţă şi a provocărilor severe cu care se confruntă industria, Bauma China a reuşit să atragă aproximativ 191. 000 de vizitatori din 149 de ţări şi regiuni. De asemenea, cumpărătorii internaționali, în special, au fost puternic reprezentaţi în cadrul acestui eveniment, numărul lor crescând cu 12 procente. Eugen Egetenmeir, Managing Director al Messe Munchen, a fost foarte impresionat de entuziasmul invitaţilor: “După doisprezece ani în care Bauma China s-a dezvoltat, acest eveniment nu mai este doar o platformă de prezentare a produsului, ci şi un mare eveniment industrial pentru comunicare şi cooperare în vederea creşterii economice”.

Li Fabgyu, VP Marketing China al Volvo Construction Equipment, a fost foarte impresionat de eveniment: “Bauma China 2014 se desfăşoară în mijlocul unei recesiuni în piaţa de construcţii. Cu toate acestea, judecând după expozanţi şi clienţii VIP pe care i-am întâlnit aici, acest spectacol comercial este foarte încurajator. În asemenea momente, Bauma China ne oferă vitalitate şi speranţă”.

bauma text

După China, în top 10 vizitatori străini au fost cei din Rusia, Korea, Japonia, India, Malaezia, Thailanda, Singapore, Taiwan, Hong Kong şi Indonezia, în această ordine. “Bauma China rămâne o necesitate în calendarul nostru de evenimente, la nivel local, precum şi la nivel internaţional, deoarece avem clienţi din Africa de Sud, India, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa şi Rusia”, afirmă Ulrich Reichert, CEO al Wirtgen China.

Evenimentul de anul trecut a ocupat, din nou, tot spaţiul expoziţional – un total de 300 000 de metri pătraţi – în cadrul Shanghai New International Expo Centre. În acest an, evenimentul a adunat 3 104 expozanţi din 41 de ţări, ceea ce reprezintă o creştere de 14 procente comparativ cu ultimii doi ani. Dr. Sun Changiun , Vice President al Zoomlion a subliniat:”Bauma China este cel mai mare şi cel mai important eveniment pentru utilaje de construcţii din China. Acesta atrage cei mai importanţi producători de utilaje de construcţii din întreaga lume. Este important pentru industrie şi bine-ştiut printre profesioniştii din industrie”.

bauma text 2

2 097 de expozanţi chinezi au prezentat lumii produsele şi standardele lor de excelenţă la Bauma China 2014. De asemenea, expozanţi din afara Chinei au fost reprezentaţi puternic la acest eveniment, iar interesul lor pentru inovaţii şi tehnologii avansate a fost unul ridicat. În 2014 a fost o creştere continuă a numărului de expozanţi internaţionali.

După China, primele cinci ţări expozante au fost Germania, SUA, Italia, Coreea şi Japonia. Evenimentul a strâns nouă pavilioane naţionale din Austria, Finlanda, Germania, Italia, Coreea, Spania, Turcia, Marea Britanie şi SUA.

 

www.bauma-china.com