INTERVIU ANMASI

Easy Engineering: O scurtă descriere a companiei.

ANMASI: Suntem o companie orientată spre relații care creează produse bazate pe dialog și cooperare puternică cu clientul. Acest lucru necesită o piață puternică și concentrarea clienților. Clienții sunt, de obicei, co-creatori în soluțiile inovatoare Anmasi, acestea fiind adesea sursă de inspirație pentru dezvoltarea de soluții.

Acest lucru ne cere să fie inovatori și în contact cu cele mai noi tehnologii și idei pentru a ține pasul cu clienții și provocările lor. În plus, dorințele de economisire a timpului în producție și de facilitare a fluxului de lucru în companii sunt adesea ceva care ne împinge să gândim mai inovator. Pe lângă marile probleme de mediu, trebuie să creăm soluții durabile și de economisire a energiei – este momentul potrivit și suntem pregătiți.

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse/soluții dintre produsele dvs.?

ANMASI: Instalație de apă uzată Envotherm:

E• MVR – Explicație + ilustrație pe site-ul web: https://envotherm.dk/ren-teknologi/

Utilizarea tehnologiei ZLD nu numai că reduce volumul apelor uzate cu 95-99%, dar reduce și cantitatea de CO2 emisă. (Explicația este în link-ul de la punctul de mai sus).

Anmasi

Soluțiile noastre, în special în cadrul soluțiilor de economisire a timpului și de economisire a energiei pentru clienții din unitățile noastre.

Soluții totale în care putem combina sistemele de filtrare potrivite (FILCO) și chimia potrivită pentru sistemul nostru de spălare. Clientul nu cumpără doar un sistem de spălare, ci cumpără o soluție totală care a fost pregătită pentru el și nevoile sale.

Efortul de a optimiza întotdeauna procesele, această este o cerință din partea clienților, atât a logisticii, a perspectivei ecologice, cât și a economiilor de timp care provin din aceste cerințe. Acestea sunt cerințe care ne împing să fim mai inovatori și mai orientați spre soluții.

E.E: Cum a fost cercetarea din spatele produselor / soluțiilor?

ANMASI: 30 de ani de experiență/ know-how, fiind în domeniu de atâția ani.

Nevoile clienților și întrebările clienților.

Contact strâns cu clientul, dialogurile cu clientul oferă în permanentă soluții noi.

E.E: Cum sunt aceste componente și funcții importante pentru utilizator?

ANMASI: Acest lucru ar trebui să facă soluțiile noastre mai ecologice, mai ecologice și mai eficiente. Nu este vorba doar de economisirea energiei, dar costurile sunt reduse. Creăm soluții ușor de utilizat, iar faptul că putem oferi soluții totale înseamnă că clientul este adesea acoperit mai ușor.

Envotherm este o poveste complet diferită, aici vorbim despre o soluție inovatoare care se concentrează extrem de mult pe perspectiva mediului. Această instalație de apă uzată ajută să se concentreze asupra, dar este una dintre soluțiile la, o problemă tot mai mare – și anume apă curată. Trebuie să ne refolosim apă și să evităm că această să fie pur și simplu trimisă spre distrugere – această este ceea ce instalația de apă reziduală Envotherm este un pariu bun pentru a ajută la rezolvarea acesteia.

E.E: Ce industrii credeți că vor crește în industria dumneavoastră în 2023?

ANMASI:

  • Industrii producătoare / companii de producție
  • Energie eoliană (Deja este un mare client al nostru)

E.E: Ce produse furnizați deja acestor industrii în creștere?

ANMASI: Furnizăm deja întreaga noastră gamă de produse de la stații de epurare, stații de spălare, sisteme de filtrare și chimicale către aceste industrii.

E.E: Cum vă schimbați și dezvoltați produsele pentru industriile viitoare?

ANMASI: Prin analiză continuă a nevoilor pieței.

Contactul/dialogul nostru strâns cu clienții, ceea ce înseamnă că le cunoaștem provocările și cerințele. Proiectăm și adaptăm produsele noastre în funcție de clienți și de nevoile pieței.

Nu ne este teamă să facem facilități speciale.

E.E: Care sunt viziunile/planurile tale pentru restul anului?

ANMASI: Ieșirea la clienți și întâlnirea cu aceștia la târguri așa cum ne-am propus. Registrul de comenzi este plin, astfel încât aceste comenzi trebuie să iasă înainte de terminarea anului. La urmă urmei, misiunea noastră este de a fi partenerul preferat al industriei în soluții ecologice pentru procesarea fluidelor de proces și a articolelor de spălare, cu accent pe curățenie, calitate și mediu.