Prezentă activ pe piaţa sculelor încă din 1995, compania Triton se străduiește permanent să urce în topul furnizorilor de profil din ţară. Activitatea firmei îmbină toate elementele necesare îndeplinirii nevoilor clienților: consultanță, vânzare, service garanție și post-garanție, închirieri.

Echipa Easy Engineering a stat de vorbă cu Ing. Petre Ghiță, Director General Triton.

Easy Engineering: Cum a fost anul 2014 pentru Triton?

Petre Ghiță: Triton se dezvoltă de la an la an, iar 2014 nu a făcut excepție. Am înregistrat propria marcă de produse S’MART, un brand care reuneşte diversele game comercializate: echipamente de protecţia muncii (ţinute de lucru, încălţăminte de protecţie), S’MART GLOVE (mănuşi de protecţie şi de lucru), S’MART WELD (aparate de sudură, electrozi, sârmă de sudură, aparate electrice pentru lipit ţevi), S’MART&FAST (lanterne şi proiectoare, maşini de îndoit şi tăiat fier-beton, scule pentru construcţii: lopeţi, cărucioare, roabe), S’MART FIXX (organe de asamblare), S’MART TAPE (benzi de fibră de sticlă pentru îmbinare gips, izolatoare), S’MART FLEXX (furtune extensibile, de refulare, etc.), S’MART BZZZ (plasă de ţânţari).

O investiţie majoră a fost lansarea magazinului online www.triton.com.ro unde utilizatorii din toată ţara pot găsi şi comanda aceleaşi produse care pot fi găsite şi în cele cinci showroom-uri ale companiei, precum şi promoţiile desfăşurate de către Triton şi furnizorii acestuia.

triton text

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse comercializate?

P.G: Scopul nostru este să oferim clienţilor soluţiile complete pentru nevoile lor, care să le permită îndeplinirea proiectelor cât mai rapid, cu rezultate maxime şi de durată. Pentru aceasta le punem la dispoziţie cele mai performante produse de la furnizori recunoscuţi pe plan internaţional. Spre exemplu, GLM 80 este o inovaţie de la Bosch care înglobează un telemetru şi o nivelă laser în acelaşi produs, măsurând o distanţă de până la 80 metri cu o precizie de până la 1.5 mm şi un senzor încorporat care calculează unghiul în două axe pentru măsurători mai exacte. Digital Super MIG 610 Synergic Aqua de la Telwin este un aparat de sudură versatil, de folosinţă industrială, care acoperă trei stiluri de operare: MIG-MAG, FLUX şi brazare, putând fi folosit pentru o gamă de materiale variată (oţel, inox, aluminiu şi aliaje din aluminiu). Se remarcă prin funcţiile de setare rapidă şi uşoară a programelor de lucru, controlul arcului de sudură, calitatea procesului de sudare, garantând flexibilitate şi productivitate crescute.

E.E: Ce planuri aveţi pentru 2015?

P.G: În 2015 vom inaugura un nou showroom în Galaţi, cu un spaţiu de expunere şi depozitare a produselor de peste 1.000 mp şi o suprafaţă totală a terenului de 2.500 mp. Investiţia care depăşeşte suma de 1.000.000 euro urmăreşte deservirea zonei de est a României cu un grad ridicat de profesionalism, prin posibilitatea prezentării unui număr ridicat de produse în showroom şi sporirea rapidităţii onorării comenzilor prin asigurarea stocurilor în depozit.

Pentru 2015 ne dorim să creştem cifra de afaceri cu 25%, să reuşim stabilizarea portofoliului de clienţi şi să lucrăm mult mai strâns cu furnizorii pentru a micşora timpul de reaprovizionare şi stagnarea mărfii în depozite. Ne dorim să oferim soluţii complete, pertinente şi să devenim pentru mulţi dintre clienţii noştri furnizor unic.