SOLUTIILE RIDGID IN CADRUL EXPO APA

Ridge Tool Co. este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de scule şi echipamente profesionale, ale cărui produse sunt comercializate în peste 130 de ţări din întreaga lume. Compania RIDGID® are sediul central în Elyria, Ohio, şi face parte, începând cu anul 1966, din consorţiul Emerson Electric.

Fabricile RIDGID sunt amplasate în Statele Unite ale Americii, dar şi în Europa şi Asia. Paleta largă de produse RIDGID® (peste 300 de modele) include o mare varietate de maşini de filetat şi de curăţat conducte, scule pentru instalaţii sanitare, dar şi maşini utilizate în domeniul industrial sau electric. Compania Emerson a inaugurat la Cluj Romanian Engineering Center şi prima facilitate de producţie. În primul trimestru al anului 2009 au fost date în folosinţă prima unitate de producţie RIDGID și un training room de mari dimensiuni şi va urma un factory service center.

Ridgid Romania a participat în cadrul expoziției Expo Apa din București, între 15-17 Mai. Echipa Easy Engineering a stat de vorbă cu Daniel Păduraru, Sales Representative România & Ungaria, Ridge Tool, pentru a ne detalia despre soluțiile inovatoare care au fost prezentate în cadrul expoziției:

Easy Engineering: Ce echipamente prezentați în cadrul expoziției?

Daniel Păduraru: La acest eveniment am venit cu echipamente pentru inspecție video, canalizări și diverse tipuri de conducte, echipamentele pentru desfundat și curățat canalizări și, bineînțeles, partea de detecție, cabluri electrice și conducte metalice îngropate. Partea de utilități.

E.E: Care a fost echipamentul „vedetă”?

D.P: Cei mai mulți vizitatori au fost interesați de echipamentele de desfundat și curățat canalizări, în special de cel de curățat sub presiune, care este un echipament robust din gama RIDGID și care dezvoltă o presiune de 200 de bari. Echipamentul este cu motor termic, cu furtun pentru ajutaj de 60 de metri și este unul din echipamentele de desfundat vândut cel mai bine din gama RIDGID.

E.E: Ce ne puteți spune despre numărul vizitatorilor?

D.P: Surprinzător, au fost destul de mulți vizitatori. Companiile de apă din România au fost prezente în număr destul de mare. O surpriză plăcută a fost și faptul că au venit foarte multe companii de apă din Republica Moldova și tot în cadrul acestui târg au fost prezente facultățile tehnice: cei de la UTCP, Facultatea de Hidrotehnică și chiar și facultăți din Republica Moldova, au fost cei de la o facultate tehnică din Chișinău.