SISTEMUL DE STABILITATE ACTIVA: SAS – TOTUL SE REZUMA LA INCREDERE

Sistemul de stabilitate activă Toyota SAS este prevăzut standard pentru fiecare Toyota Traigo și Toyota Tonero. După 20 de ani, rămâne încă singurul de acest fel, protejându-vă bunurile, autovehiculele și personalul operator, maximizând performanța și reducând în același timp costul operațional. Pur și simplu nu se demodează.

Stabilitatea, încrederea și siguranța sunt aspecte importante atunci când e vorba de manipularea bunurilor. În timpul utilizării unui motostivuitor cu furci frontale Toyota, condusul și stivuirea sunt stabile și bine controlate, deoarece sistemul SAS se activează înainte de producerea unei operațiuni nesigure.

Prin monitorizarea activă a parametrilor cheie de funcționare a motostivuitorului, riscul de accidente este redus, iar numărul de mișcări ale paleților este maximizat. Aceasta le permite operatorilor să lucreze în deplină încredere, productivitatea menținându-se la un nivel ridicat pe parcursul întregii zile de lucru.

Depozitare/preluare mai rapidă și mai sigură a produselor de pe rafturi

EEste esențial ca operatorul să poată manipula produsele la înălțime fără nici o grijă și fără a provoca daune bunurilor sau mărfii. Acestea înseamnă mai multe mișcări ale paletului și costuri operaționale mai reduse. Funcția SAS Mast Control nu numai că monitorizează înălțimea de încărcare și poziția catargului, dar optimizează și viteza și unghiul catargului în funcție de acești parametri. Astfel, se va diminua balansarea catargului, permițând operatorilor să depoziteze sau să preia mai repede paleții aflați la înălțime.

– Operatori mai încrezători & mai productivi;

– Mai puține daune cauzate încărcăturii/infrastructurii sau pagube;

– Mai puține accidente;

– Mai mulți paleți manevrați;

– Costuri operaționale mai mici.

Mai multă încredere și eficiență în stivuirea sau încărcarea/descărcarea camioanelor

Reglarea brațelor într-o poziție orizontală pentru ridicarea unui palet necesită timp. Cu sistemul SAS de control al nivelului furcilor, acestea sunt egalizate prin simpla apăsare a unui buton, această sarcină devenind mai rapidă pentru șofer, asigurându-se o manipulare mai eficientă și mai productivă a încărcăturii, în special la înălțime. În plus, egalizarea furcilor permite operatorului să stivuiască marfa în mod adecvat și uniform, evitând deteriorarea bunurilor și a rafturilor și reducând costurile.

-Operatori mai încrezători & mai productivi

– Mai puține deteriorări ale încărcăturii și ale infrastructurii;

– Mai mulți paleți manevrați;

– Costuri operaționale mai mici.

Stabilitate în curbe

Un risc crescut de accidente apare în cazul virajelor de ocolire a colțurilor fără ajustarea vitezei de deplasare. Acționând chiar mai rapid decât cel mai experimentat șofer, sistemul SAS asigură protecția operatorilor la realizarea unui viraj, fără a compromite productivitatea. Modelele Traigo și Tonero cu 4 roți au cilindrul patentat SAS Swing Lock care oferă o perfectă stabilitate laterală la înclinare prin blocarea automată a mișcării oscilante a osiei din spate. La gama Traigo cu 3 roți, SAS optimizează viteza de deplasare în curbe. Astfel, stabilitatea stivuitorului este întotdeauna sub control.

– Operatori mai încrezători & mai productivi;

– Mai puține daune cauzate stivuitorului;

– Mai puține accidente;

– Mai mulți paleți manevrați;

– Costuri operaționale mai mici.

Confort sporit la transportul pe distanțe lungi

Presiunea fizică asupra operatorilor este redusă prin asigurarea unei poziții confortabile de condus, care va influența în mod pozitiv productivitatea și sănătatea acestora. Sincronizatorul de direcție SAS aliniază automat mânerul volanului cu poziția roților din spate. Această aliniere ajută șoferii să aibă o poziție de condus ergonomică și să manevreze stivuitorul în cel mai eficient mod pentru o operare sigură și productivă. În plus, gama cu 4 roți are un design unic al axului din spate, cu cilindru Swing Lock, oferind o stabilitate superioară și asigurând confortul șoferului pe orice tip de pardoseală.

– Condiții de lucru mai confortabile & operatori mai productivi;

– Mai mulți paleți manevrați;

– Costuri operaționale mai mici.