KEMPPI MASTERMIG EXTINDETI EXPERIENTA SUDÃRII

Proiectat și produs în Finlanda, MasterMig este o serie de aparate de sudură MIG/MAG care optimizează performanța și utilitatea sudării industriale. Controlul digital al arcului, tehnicile de configurare rapidă și un raport excelent putere-greutate stabilesc standarde noi pentru calitatea sudării și eficiența muncii. 

Alegeți dintre trei modele de vârf în clasă (353, 355 sau 358), cu specificații Manual, Auto și Auto Pulse (modelele 355 și 358) alternative. Sudați cu pistolete răcite cu gaz sau selectați sistemul de răcire MasterMig opțional pentru un pachet răcit cu lichid integrat, care maximizează utilizarea puterii de sudare la 350 A, cu o durată activă de 40%. 

Experimentați noi niveluri de productivitate și de control ale sudării prin trecerea la procesele pentru performanța arcului MAX (opțional la modelele MasterMig 355 și 358).  Includeți procese pentru performanța arcului MAX ca parte a pachetului de livrare sau ca parte a unei actualizări viitoare.

Porniți luminile de lucru cu LED pentru siguranță și confort. Sistemul integrat de lumini de lucru cu LED și încărcare automată este o dotare standard la toate modelele MasterMig. Această sursă utilă de iluminare operează cu sau fără de alimentare din rețea, ceea ce îmbunătățește siguranța și sporește productivitate în condiții cu lumină slabă. 

Ideal pentru utilizarea în ateliere sau pe șantier, MasterMig este fabricat din materiale plastice armate injectate, capabile să amortizeze lovituri și impacturi rezultate din activități obișnuite de sudare.  

AVANTAJE PRINCIPALE  

Sporiți productivitatea 

Procesele MAX și Wise pentru performanța arcului sporesc productivitatea, cresc viteza de sudare, perfecționează controlul băii de sudare și reduc aportul termic.  

SETARE MAI RAPIDĂ Cu până la 60 % mai rapidă decât setarea manuală a parametrilor, Weld Assist este instrumentul de ghidare pentru setarea rapidă a parametrilor. Selectați pur și simplu tipul îmbinării, poziția sudării și grosimea materialului și sunteți pregătit pentru sudare.  

LUCRAȚI MAI MULT Modelul MasterMig compact și versatil furnizează o putere de sudură MIG/MAG de 350 A la o durată activă de 40%, la 40 °C.  Faceți ceea ce pare imposibil, posibil 

Faceți ceea ce pare imposibil, posibil

Pentru aplicații de sudare provocatoare și ținte de producție solicitante, noile procese de performanță a arcului MAX oferă viteză crescută de deplasare la sudare, control îmbunătățit al băii de sudare și aport termic mai mic, fără nevoia unui cablu de feedback suplimentar. Noile procese MAX se alătură proceselor deja de succes de arc modificat Wise și împreună fac ceea ce pare imposibil, posibil. 

MAX Speed crește viteza de deplasare la sudare cu până la 70%* în comparație cu procesele tradiționale pulsate sau cu arc pulverizat. MAX Speed produce cordoane de sudură de înaltă calitate, curate, reducând timpul de lucru și costurile de sudare. MAX Speed este conceput pentru aplicații de sudare cu oțel și cu oțel inoxidabil în pozițiile PA și PB. 

MAX Position contribuie la gestionarea efectelor gravitaționale asupra unei băi de sudare topite. Sporind controlul și încrederea în timpul lucrului în poziție, MAX Position este excelent în timpul umplerii și acoperirii în aplicații cu oțel, oțel inoxidabil și aluminiu în poziția PF. 

MAX Cool reduce aportul termic cu până la 32%, sporind controlul acolo unde temperaturile excesive au un impact negativ asupra stabilității băii de sudare și crescând deformarea îmbinării. MAX Cool este ideal pentru o multitudine de aplicații inclusiv fabricarea foilor subțiri, treceri la rădăcină, umplerea golurilor și sudarea secțiunilor subțiri extrudate în materiale de umplere Fe, Ss, CuAl8 și CuSi3 solide. 

* Viteze de deplasare maxime măsurate în aplicații cu Ss automate și semiautomate. Reducerile de viteză se aplică în aplicații de sudare manuală și cu material de Fe.

Extindeți posibilitățile – SOFTWARE WORK PACK 

Software de sudare standard ce include sârme de umplere cu diametre de 0,8 mm, 0,9 mm, 1,0 mm, 1,2 mm din Fe, Fe metalic, Fe rutilic, Ss rutilic, Ss, AlMg5, AlSi5, CuSi3, CuAl8. Modelele MasterMig 355 și 358 acceptă software de sudare opțional.  

WELD ASSIST 

Weld Assist este un instrument de ghidare pentru setare mai rapidă. Selectați pur și simplu tipul îmbinării, poziția sudării și grosimea materialului și sunteți pregătit de sudare. Un instrument educațional și instructiv excelent, parametrii Weld Assist pot fi ajustați și manual în cazul preferințelor individuale.  

LUMINI DE LUCRU 

Sporesc siguranța și eficiența activității, cu sau fără rețea de alimentare conectată. De asemenea, iluminatul cu LED este încorporat în compartimentul derulatorului.  

RĂCITOR MASTERMIG 

Păstrează pistoletul de sudare rece și condițiile arcului netede și stabile. Rezervorul răcitorului este ușor de curățat și are iluminat cu LED integrat, astfel aveți încât puteți monitoriza nivelul lichidului de răcire și realiza fără efort întreținerea de rutină. 

SUPERSNAKE GTX 

Extindeți aria de acțiune a pistoletului de sudare cu derulatorul secundar SuperSnake GTX care include contorizare digitală, un întrerupător PORNIT/OPRIT (ON/OFF) de siguranță și o ramă de protecție robustă.  

DESIGN CU SIGURANȚĂ LA RIDICARE 

La utilizarea echipamentelor de ridicare adecvate MasterMig poate fi ridicat de mâner, asigurând o ridicare sigură și deplasare ușoară pe șantier.  

PROTECȚIE DE GAZ

Previne sudarea alimentarea cu gaz de protecție este întreruptă sau nu este conectată. Protecția pentru gaz este o dotare standard la modelele 355 și 358.  

POWERLOG

Declanșarea logică Powerlog permite trei niveluri alternative de putere în timpul sudării. Utilizați un declanșator de pistolet standard pentru a selecta nivelul de putere necesar pentru lucrare.  

CALIBRARE AUTOMATĂ 

Calibrarea automată a cablului măsoară rezistența circuitului de sudare și calibrează contoarele digitale, astfel asigură că valoarea afișată a tensiunii arcului se potrivește cu precizie cu cea a tensiunii arcului de sudare. Critică pentru conformitate WPS exactă.  

CONECTIVITATE WIRELESS DIGITALĂ 

Transferați și analizați datele de sudare prin intermediul instrumentelor suport pentru managementul sudării de la Kemppi. MasterMig 358 include o licență de încercare GRATUITĂ de 3 luni pentru WeldEye ArcVision. WPS digital (dWPS) este o funcție opțională pentru MasterMig 358. 

SuperSnake GTX 

Soluție de acces și de distanță 

Prelungind aria de acțiune a pistoletelor de sudare MIG cu cuplă Euro standard, SuperSnake GTX oferă o soluție simplă și eficientă de alimentare a sârmei pentru o varietate de sârme de umplere. 

SuperSnake GTX acoperă ușor punctele de sudare inaccesibile cu echipament de sudare de bază. Excelent pentru clienți care sudează în mediile șantierelor mari, în care mutarea, acoperirea și accesul prezintă provocări semnificative. 

WeldEye ArcVision – Obțineți o imagine asupra timpului în care arcul este activ și a parametrilor de sudare

WeldEye ArcVision este o soluție Industry 4.0 integrată, care urmărește și înregistrează timpul în care arcul este activ și parametrii de sudare, pentru o imagine mai bună asupra producției de sudare. Datele brute sunt colectate digital de la stațiile de sudare conectate și sunt încărcare wireless la WeldEye ArcVision. Apoi, datele sunt vizualizate în tabele și grafice clare care pot fi filtrate în funcție de diferite criterii și sun privite convenabil de pe navigatorul laptopului .  

Activați licența de încercare gratuită 3 luni pentru WeldEye ArcVision fără nicio obligație. Licența de încercare include și modulul de proceduri de sudare al WeldEye, pentru a testa funcția WPS (dWPS) împreună cu MasterMig.