NOILE BENZI PENTRU VOPSIRE ELECTROSTATICÃ 50620 BASIC DE LA TESA

Completăm sortimentul nostru de vopsire electrostatică de înaltă calitate cu o bandă de mascare de bază pentru temperaturi de întărire de până la 200 °C timp de 30 de minute.

Gama noastră de mascare și experiența noastră vă sprijină să stăpâniți provocările și să păstrați fiecare pas cât mai simplu posibil. Acest lucru include asigurarea unei aderențe fiabile; evitarea pulverizării excesive pe straturi pe bază de curent electric, solvent și apă, chiar și la temperaturi ridicate în cuptor și garantarea îndepărtării simple și fără reziduuri a benzii pentru a evita munca suplimentară. 

De asemenea, ne gândim la o aplicare cât mai simplă a materialului nostru, folosind instrumente universale și personalizate, cum ar fi dispenser-ul de bandă de mascare sau șabloanele pentru linii fine. Pe baza experienței noastre extinse în industrie în proiecte de vopsitorie, analizăm procesul individual și parametrii de proiectare și creăm procese de mascare integrate și precise. Această abordare și acest serviciu duc la economii măsurabile în ceea ce privește costurile de energie și de exploatare, precum și la un standard impresionant de calitate.

tesa® 50620

Bandă de mascare PET 200 °C cu adeziv siliconic

Banda de bază tesa® 50620 pentru vopsirea în câmp electrostatic este o bandă de mascare verde-translucidă, pentru temperaturi ridicate, cu un suport din poliester și un adeziv siliconic. tesa® 50620 este utilizată pentru diverse aplicații, în special pentru mascarea în timpul proceselor de vopsire în câmp electrostatic și pentru aplicații de protecție a suprafețelor.

Caracteristicile produsului

  • Îndepărtare fără reziduuri pentru aplicații de mascare și protecție a suprafețelor
  • Banda pentru temperaturi ridicate se aplică ușor și se îndepărtează ușor dintr-o singură bucată, fără a lăsa reziduuri în urmă
  • Banda permite obținerea unor margini precise ale culorii și oferă o bună ancorare a vopselei.
  • Sistemul de adeziv siliconic al benzii de mascare face ca aceasta să fie rezistentă la căldură, rezistentă la temperaturi de până la 200 °C timp de 30 de minute consecutive.

Domenii de aplicare

  • tesa® 50620 este potrivită pentru mascarea zonelor care trebuie protejate în timpul aplicațiilor generale de vopsire în câmp electrostatic
  • Banda pentru temperaturi ridicate poate rezista la temperaturi de până la 200 °C timp de 30 de minute
  • tesa® 50620 este utilizată pentru aplicații de protecție a suprafețelor sau pentru lipirea materialelor nepolare