POWERMAX SYNC: NOILE SISTEME DE TÃIERE CU PLASMÃ DE LA HYPERTHERM

Următoarea generație a sistemului cu plasmă de aer Powermax® este pe drum spre România. Sunt trei noi sisteme în total: Powermax65 SYNC™, Powermax85 SYNC și Powermax105 SYNC, cu o mulțime de noi tehnologii.

Printre primele lucruri ce le veți observa la aceste noi sisteme sunt consumabilele. În loc de un ansamblu tradițional din 5 piese, sistemele Powermax SYNC folosesc un cartuș dintr-o singură piesă, care necesită doar câteva secunde pentru a fi instalat. Pe lângă înlocuirea consumabilelor cât mai repede, consumabilele timp cartuș simplifică procesele de comandă și management al stocului, din moment ce nu mai aveți cinci piese de urmărit. Pentru a facilita lucrurile, cartușele au coduri de culoare: galben pentru tăiere manuală, gri pentru tăiere mecanizată, verde pentru crăiţuire și negru pentru aplicații speciale precum tăierea la nivel.

Fiecare cartuș conține un chip RFID, care setează în mod automat amperajul corect, presiunea aerului și modul de operare alături de o funcție de detectare a sfârșitului perioadei de funcționare, care oprește sursa de alimentare în mod automat atunci când e nevoie de un cartuș nou. Combinația dintre un cartuș cu o singură piesă cu funcție de setare și detectare automată a sfârșitului perioadei de funcționare, scade semnificativ timpul de instruire și erorile operatorilor.

Cartușul în sine a fost produs ca piesă unică, tot ce există în interior este perfect aliniat și optimizat. Acest lucru permite cartușului să își dubleze perioada de funcționare și să livreze tăieri mai curate față de consumabile tradiționale de tăiere. 

Este disponibil și un adaptor pentru a ajuta deținătorii de sisteme Powermax45 XP și Powermax65/85/105 să beneficieze de unele beneficii ale platformei de consumabile cartuș, precum înlocuiri mai rapide, procese de comandă și management al stocului mai facile, perioadă de funcționare mai mare și calitate de tăiere îmbunătățită. 

Deși consumabilul tip cartuș este cea mai vizibilă schimbare, noul Powermax SYNC vine cu mai multe funcții noi. Powermax SYNC vine cu butoane de control chiar pe pistolet pentru timp de întrerupere mai redus și performanță optimizată și furnizează informații detaliate proiectate pentru a-i ajuta pe operatori să folosească sistemul mai eficient.

www.plasmaserv.ro