SISTEMELE DE SPALARE KÄRCHER TOTUL PENTRU UN VEHICUL CURAT

Kärcher oferă o gamă variată de sisteme ideale pentru curățarea autoturismelor și a vehiculelor comerciale, atât în interior, cât și în exterior. Proiectate să ofere eficiență maximă şi rezultate perfecte de curățare, acestea au o durată mare de viață, consumă puțină apă și sunt ecologice. Sistemele de spălare Kärcher sunt soluţia ideală care se adaptează perfect oricăror cerințe şi/sau locații. Sofisticate, eficiente și puternice, acestea sunt perfecte nevoilor utilizatorilor.

Decizia de a achiziționa un sistem de spălare Kärcher este o soluţie de bază, de peste 80 de ani.

Sistemul tip portal de spălare a autoturismelor este un concept care combină operarea facilă, întreținerea minimă, cu accesibilitatea optimă şi fiabilitatea excelentă. Sistemul poate fi adaptat individual la condițiile din locație și la cerințele specifice ale clientului.

CWB 3 Klean!Star IQ

Este o stație de spălare cu trei perii destinată curățării autoturismelor, o soluție atractivă pentru aproape orice locație, în special în condițiile în care accentul se pune pe costuri. Datorită funcțiilor inovatoare și unice, care vor impresiona chiar și cei mai pretențioși clienți ai acestui portal Premium, spălarea vehiculelor devine o experiență plăcută. Cu o gamă largă de echipamente opționale – se poate obține o versiune complet personalizată nevoilor şi necesităților fiecărui client.

Echipamentele opționale:

K!Back iQ – oferă o curățare optimă a părții din spate a vehiculului. Periile laterale pivotează în spatele vehiculului la 90° și se înclină la 15° pentru a se adapta perfect la conturul acestuia.

K!Planet iQ este delicat și eficient, chiar și în cazul celei mai persistente murdării. Datorită sistemului de spălare cu angrenaj planetar pentru o curățare completă a jantelor, lupta cu murdăria este câștigată.

K!Dry iQ este o suflantă de înaltă performanță care se montează în partea superioară. Pentru o uscare optimă, într-o singură trecere, chiar și în cazul unor contururi extrem de complexe, barele cu duze pot pivota cu un unghi de +/− 135°.

Datorită sistemului de recuperare a apei, staţia de spălare CWB 3 Klean!Star IQ oferă o performanță completă de curățare la costuri reduse de operare.

De obicei, companiile de transport deţin o flotă variată de vehicule comerciale, fiecare întrunind diferite cerinţe de curăţare. Cu staţia de spălare automată de tip portal TB 50 de la Kärcher destinată vehiculelor comerciale, nu există loc de compromisuri.

Aceste staţii de spălare sunt cele mai sofisticate (complexe) sisteme de spălare pentru autoutilitare.

Staţiile de spălare TB 50

Aceste stații permit configuraţii cu foarte multe opţiuni şi oferă clienţilor posibilitatea să cureţe dube, autobuze, autocare, camioane, camioane articulate, camioane cu remorca, şi multe alte tipuri de vehicule mari.

Pe lângă optiunile pe care le oferă, aceste echipamente pot fi configurate pe mai multe dimensiuni de instalare ajutând beneficiarii să le instaleze şi în hale cu dimensiuni mai reduse.

Beneficiile staţiei de spălare:

– Sistemul inovator de comandă Can Bus care asigură instalarea rapidă și facilă, respectiv flexibilitate în configurarea programelor de spălare;

– Selecția programului individual adecvat tipului specific de vehicul poate fi selectat individual pe panoul de comandă de mari dimensiuni, robust și cu dispunere clară a comenzilor.

– Prespălare perfectă. Murdăria din zonele greu accesibile este îndepărtată rapid, ușor și eficient din punct de vedere al costurilor, prin intermediul operațiunii de prespălare manuală;

-Soluțiile complexe, asigură funcționarea stației de spălare TB 50 fără întreruperi a procesului de spălare. Peria laterală patentată Kärcher permite libertatea de mișcare fără obstacole a periilor, în toate direcțiile, ceea ce împiedică îndoirea arborelui.

Presiunea de contact a periilor laterale poate fi modificată pentru fiecare vehicul în parte, ceea ce, în combinație cu detectarea precisă a conturului, asigură rezultate optime de spălare. Combinația dintre sistemul de spălare cu perii și detergentul VehiclePro Brush Shampoo RM 811 Classic îndepărtează eficient murdăria rămasă pe vehicul după operația de prespălare.

Staţiile de spălare RBS

O altă stație de spălare foarte apreciată în Europa este RBS, varianta economică de spălare a vehiculelor comerciale cu o singură perie mobilă, ideală pentru spălarea rapidă şi facilă a vehiculelor din flotele de mici dimensiuni.

Staţii de spălare RBS au o structură ușoară din aluminiu, iar în combinație cu două roți fixe și patru roți pivotante, asigură o manevrabilitate excelentă și o bună stabilitate. RBS este extrem de rezistent la influențele exterioare. Protecția circulară oferă siguranță operatorul împotriva stropirii cu apă.

Dotată cu o perie mobilă pentru spălarea direcționată a părții frontale, laterale și din spate a autobuzelor și a dubițelor, curățarea se realizează prin intermediul periei rotative care se deplasează în jurul vehiculului.

vând o manevrabilitate foarte uşoară, operatorul poate deplasa cu ușurință sistemul înainte, utilizând butonul de comandă de pe mânerul de siguranță. În momentul eliberării mânerului, peria încetează să se mai rotească.

Sistemul de detectare a conturului vertical și mecanismul de înclinare, cu roată reglabilă, curăţă în cele mai înguste locuri. Instalaţia RBS spală partea frontală înclinată a vehiculelor, până la un unghi de doar 10°.

Pentru mai multe informații despre produsele Kärcher, accesați www.karcher.ro sau adresa de e-mail office@kaercher.ro, telefon: 0372.709.001 sau 0372.709.002.