SISTEME SELF-SERVICE DE SPALARE SI ASPIRARE

Prin intermediul sistemelor de spălare în regim de autoservire de la Kärcher se obține soluția ideală de curăţare rapidă și delicată a autoturismului.

Conceptul modular al cadrului din oțel de la Kärcher permite echiparea personalizată a centrelor de spălare și îngrijire a autoturismelor cu una până la opt stații de spălare. Cadrul din oțel este disponibil în două versiuni diferite: operatorii aleg, în mod normal, versiunea ușoară, în timp ce versiunea grea este destinată regiunilor cu vânturi puternice și cantități mari de zăpadă.

Sistemele de spălare Kärcher SB MU

Acestea oferă un concept modular al staţiilor de spălare în regim de autoservire cu libertate maximă de configurare (între 4 și 8 stații de spălare, orice este posibil) și posibilitatea de adaptare la condițiile locale.

Beneficii:

-pompele pneumatice de dozare asigură siguranța procesului de spălare fără întrerupere, chiar şi în timpul orelor de vârf;

-programul de spălare cu spumă pentru lustruire sau spumă umed/uscată măresc nivelul de atracție al locației;

-pompele răcite cu apă, cu comutare a polilor, utilizează căldura lor reziduală pentru a încălzi apa utilizată la spălare, ajutând astfel la reducerea consumului de energie şi a costurilor.

Sistemul Kärcher SB MB

Acest sistem este conceput pentru un număr de până la 4 stații de spălare și poate fi configurat și personalizat pentru a răspunde oricăror cerințe. Toate piesele acestei unităţi sunt realizate din inox care, pe lângă tehnologia avansată şi fiabilă, măreşte atât durata de viaţă, cât şi eficienţa sistemului de spălare.

Avantaje:

– protecţie împotriva furtului şi a vandalismului;

– întreţinere simplă;

– eficienţă energetică.

Stația de spălare SB MC 2

Această stație are un design compact, care necesită un spațiu redus de depozitare, este personalizat conform nevoilor utilizatorilor și este disponibil atât ca versiune cu o stație, cât și ca versiune cu două stații, cu sistem inteligent de depozitare a uneltelor de spălare pentru maxim două unelte de spălare, pentru fiecare stație de spălare.

Sistemul de aspirare SB VC

Acest sistem combină un motor de acționare, filtru și sistem de comandă într-o singură unitate compactă, care necesită un spațiu redus. Tehnologia de ultimă oră asigură o experiență de aspirare deosebită, la costuri de utilizare reduse.

Componentele cu eficiență dovedită, proiectate pentru funcționare continuă, reduc la zero riscul de apariție a erorilor. Puterea de aspirare constant ridicată economisește timp pentru operatori și asigură gradul ridicat de satisfacție a clienților.

Aspiratorul self-service SBVC impresionează cu puterea constantă de aspirare (datorită curățării automate a filtrului Tact), furtunul de aspirare are o tijă din fibră de sticlă (care îi oferă o durată de utilizare mai mare).

Ușor de utilizat și ușor de operat. Prin introducerea unei monede se poate începe acțiunea de aspirare facilă. Modul de prindere de sus a furtunului de aspirare asigură acces ușor, chiar și în colțurile greu accesibile ale vehiculului.

Unități pentru alte servicii Turn AT cu aer

Verificare și reglare precisă a presiunii de aer în anvelope – la cerere poate conține și elemente de protecție la îngheț.

Turn AWT cu apă și aer

Verificare și reglare precisă a presiunii de aer în anvelope, cu opțiune de completare cu apă a sistemelor, de exemplu, a instalației de spălare a parbrizului, într-un singur aparat. La cerere poate conține și elemente de protecție la îngheț.

Turn PT cu parfum

Neutralizează imediat mirosurile neplăcute, cum ar fi mirosul de țigări, din vehicul.

Aparat pentru curățare a covorașelor SB F M80

Aparatul de curățare fără apă a covorașelor este disponibil și cu spațiu de depozitare pentru depozitarea temporară a covorașelor în timpul procesului de curățare.

Pentru mai multe informații despre produsele Kärcher, accesați www.karcher.ro sau adresa de e-mail office@kaercher.ro, telefon: 0372.709.001 sau 0372.709.002.