RIDGID RP 240 CEA MAI USOARA SI COMPACTA UNEALTA DE PRESARE DIN TOATE TIMPURILE

RIDGID RP 240 se alătură modelului RP 241 pentru a extinde linia de unelte de presare compacte, mai ușoare și mai puternice. Unealta este ideală pentru profesioniștii care lucrează în cele mai înguste spații, fără a sacrifica calitatea presei pe cupru, oțel inoxidabil, oțel negru sau PEX.

“RIDGID are aproape 20 de ani de prestigiu în producția uneltelor de presare, începând cu ProPress® în 1999”, a declarat Marcus Borman, Manager Global Marketing RIDGID. “Continuăm să stabilim standardul pentru profesioniști prin dezvoltarea de produse care să le îndeplinească nevoile fără a compromite puterea de presare. Noile noastre modele RP 240 și RP 241 nu fac excepție, ambele fiind mai mici și mai ușoare pentru a maximiza productivitatea și pentru a minimaliza oboseala utilizatorului.”

Modelul RP 240 are o lungime de 33 cm și cântărește numai 3,3 kg cu baterie și fălci incluse, făcându-l cu 15% mai mic și cu 10% mai ușor față de modelele anterioare. Unealta de presare RP 241 este cu 25% mai mică și cu 10% mai ușoară decât predecesoarea sa.

Ambele unelte dispun de o nouă platformă de baterii de 12V pentru 140 de acțiuni de presare per încărcare – cu mult peste necesarul unui profesionist pe zi – și vin standard cu sistemul “RIDGID Link”, pentru a urmări datele de bază ale uneltelor, inclusiv presele efectuate, istoricul de service și multe altele. În plus, acestea includ un afișaj LED mai strălucitor, au o rotație a capului de 180 de grade și senzor pentru a preveni utilizarea uneltei necorespunzător, ajutând la asigurarea unei acțiuni de presare de calitate. Fiecare dintre uneltele de presare este susținută și de garanția RIDGID Full Lifetime.

RIDGID și Viega, lideri în producția tehnologiilor performate de presare, au introdus sistemul de integrare ProPress în America de Nord în 1999 și de atunci au avut un parteneriat puternic. Acest parteneriat a dus la inovarea și designul continuu a uneltelor de presare.

Instrumentele de presare RIDGID sunt de neegalat în realizarea conexiunilor rapide și fiabile pe cupru, oțel inoxidabil, oțel negru, PEX sau tuburi multistrat.

Descărcați gratuit aplicația RIDGID Link™ pentru Android sau iOS și realizați conexiunea Bluetooth® la unealta RP 240 și RP 241 pentru diagnosticare și gestionare ușoară a uneltei:

  • actualizare instant a stării uneltei
  • număr de cicluri de presare
  • info interval de service
  • număr de presări zilnice
  • starea bateriei
  • căutare centru de service
  • accesare manual online
  • diagnosticare unealtă