RENAULT KADJAR – STOP WATCHING, START LIVING

Renault își completează gama de crossovere cu noul Kadjar, disponibil acum în România. Primul crossover Renault în segmentul C, Kadjar, se distinge printr-un design exterior fluid și atletic și un interior rafinat. Renault Kadjar oferă conectivitate avansată cu sistemul R-Link 2 și o experiență plăcută la bord prin echipamente inovatoare și practice. Modelul propune trei motorizări Energy, ce vizează leadership-ul în segment în ceea ce privește consumul și emisiile reduse de CO2.

Primul crossover Renault în segmentul C

Încurajat de succesul înregistrat de Captur pe piața internațională, poziționat ca lider de vânzări în segmentul B în Europa la finalul anului 2014, cu peste 178 000 de unități vândute, Renault confirmă odată cu lansarea noului Kadjar, o dinamică puternică a planului de produs, dar şi viziunea asupra modelelor crossover.

Cu noul Renault Kadjar, Renault continuă explorarea unui nou segment de piață (C), marcat de un ritm de creștere accelerat în ultimii ani și își completează gama de crossovere alături de Captur (segment B) și Koleos (segment D).

Un crossover cu ADN Renault

Creată în 1999, Alianța strategică Renault-Nissan a vândut 8,4 de milioane de vehicule în aproape 200 de țări în anul 2014, consolidându-și poziția de al 4-lea grup auto mondial.

Renault Kadjar beneficiază de sinergiile rezultate din această alianță, întrucât construcția sa se bazează pe o platformă comună a celor doi constructori: platforma CMF C/D a Alianței Renault-Nissan.

Rezultatul a patru ani de dezvoltare comună și testată deja în cazul a trei modele ale Renault și Nissan, platforma CMF C/D demonstrează expertiza Alianței pe segmentul vehiculelor crossover.

Implicarea Renault se evidențiază în domeniul proiectării și fabricației suspensiilor spate, precum și a transmisiei.

Experiență la bord personalizată

Dotat cu echipamente moderne, Kadjar oferă conectivitate prin noul sistem multimedia R-Link 2 și o experiență plăcută la bord prin paleta bogată de sisteme ce asigură asistență în timpul condusului.

Noul crossover dispune de tehnologii avansate, cum ar fi: camera video spate pentru deplasarea în marșarier și sistemul de asistență la efectuarea parcărilor.

În funcție de versiune, Renault Kadjar propune o serie de echipamente inovatoare și practice, precum asistența la frânarea de urgență, alerta în cazul depășirii benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație cu alertă pentru limitarea vitezei.

renault text

O gamă echilibrată

Gama Kadjar este formată din trei niveluri de echipare. Primul nivel al gamei, LIFE, propune o echipare bogată, evidențiindu-se: climatizare manuală, limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth. Din punct de vedere estetic, versiunea LIFE este echipată cu jante de aliaj de 17’’, geamuri laterale cu contur cromat și propune o ambianță interioară sobră, de culoare închisă.

Al doilea nivel de echipare, ZEN, propune echipamente complementare cum ar fi : senzori de parcare față-spate, climatizare automată cu reglare bi-zonă, senzor de lumină și ploaie, card acces demaraj cu funcția « mâini libere ».

Vârful de gamă Kadjar, versiunea INTENS este echipată cu jante de aliaj de 19’’, faruri Full Led Pure Vision, alertă la depășirea benzii de rulare, cameră video, sistem complet de senzori (inclusiv laterali) și funcția de asistență la parcare – Easy Park, sistem de recunoaștere automată a semnelor de circulație cu alertă de depășire a vitezei limită, tapițerie mixtă piele ecologică/textil, geamuri spate și lunetă cu tentă de culoare închisă, inserții praguri crom satinat. Versiunea INTENS este, de asemenea, echipată cu noul sistem multimedia Renault R-Link 2.

Consum și emisii reduse de CO2

Renault Kadjar propune încă de la lansare trei motorizări Energy adaptate nevoilor clienților care își doresc performanță, consum redus de combustibil și un nivel scăzut al emisiilor de CO2.