RAIDER INDUSTRIAL SCULE ELECTRICE PROFESIONALE

Euromaster este o companie înfiinţată de 25 de ani în Bulgaria, unde este lider pe piața de scule electrice, cu motor termic şi scule de mână. În aceşti 25 de ani compania a reuşit o creştere considerabilă şi extinderea în Europa Occidentală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu, ajungând la peste 200 de angajaţi. Cu o gamă de peste 5000 de produse şi 8 branduri, a implementat deja cu succes un sistem de management al calităţii ISO9001.

Easy Engineering: Cu ce este prezent Euromaster în România?

Teodor Șeitan: În 2007 Euromaster a deschis în România prima sa subsidiară, iar acum doi ani a achiziţionat un sediu modern unde deţine şi un depozit de 1,500 mp, cu o capacitate de 3200 paleţi şi sistem WMS implementat, care asigură continuitatea livrărilor. Totodată, compania a dezvoltat o reţea naţională de distribuţie care este în continuă creştere şi o reţea de service-uri partenere, pe lângă punctul de service propriu. Echipa Euromaster este şi ea în continuă dezvoltare, la începutul anului viitor va depăşi 30 de angajaţi.

Teodor Șeitan
Sales & Marketing Manager – Euromaster

E.E: Care este reţeta de succes a companiei în România?

T.Ș: Reţetă de succes a creşterii în România este susţinerea partenerilor prin asigurarea de stocuri optime, livrare rapidă, flexibilitate faţă de nevoile clienţilor şi servicii post-vânzare. De asemenea, înţelegem nevoile utilizatorilor produselor noastre, gama vastă a Euromaster asigurând cel mai bun raport calitate-pret. Abordăm flexibil fiecare canal de vânzare şi înţelegem nevoile fiecărui partener în parte. Nu în ultimul rând, înţelegem dinamica pieţei din România şi ne adaptăm la noile trend-uri.

E.E: Care sunt brandurile Euromaster?

T.Ș: Cele 8 branduri din portofoliul Euromaster sunt: Raider cu sortiment vast de scule electrice, cu motor termic şi accesorii, Topmaster brandul de scule de mână profesionale, Gadget şi BasicSkillco sub care se afla scule de mână DIY, TopGarden – unelte de grădină, TopStrong – unelte pentru amenajări interioare, Topchrome – obiecte sanitare şi Makalon – aparataj electric. Toate acestea fac din Euromaster un furnizor complet pentru partenerii săi, acoperind toate segmentele de performanţă şi preţ necesare.

Brandul principal al Euromaster este Raider, înfiinţat în anul 2000 ca primul brand propriu al companiei. Sortimentul lui acoperă o gamă largă de scule şi aplicaţii (construcţii, proiecte DIY,  prelucrarea lemnului şi metalului, auto şi grădină). Brandul oferă o gamă largă de accesorii compatibile nu doar cu produsele Raider. Performanţa Raider a fost îmbunătăţită constant în linie cu viziunea companiei, reuşind să satisfacă aşteptările clienţilor. Adresând nevoile utilizatorilor, compania a reuşit în timp să înnoiască întreaga gamă de produse şi să ajungă la un nivel tehnologic ridicat, în conformitate cu standardele Uniunii Europene.

E.E: Ce ne puteţi spune despre Raider Industrial?

T.Ș: În luna martie a acestui an, Euromaster a prezentat în cadrul târgului internaţional de la Köln, Internationale Eisenwarenmesse Köln, noua sa gamă de scule profesionale – Raider Industrial. Aceasta a atras deja atenţia în mai multe ţări prin calitatea oferită la un preţ competitiv. Sortimentul Raider Industrial este unul pragmatic, acoperind aplicaţiile profesionale uzuale şi fiind axat pe fiabilitate şi siguranţă utilizatorului. Raider Industrial cuprinde în gama sa cele mai uzuale scule pentru beton şi zidărie, lemn, metal şi scule cu acumulator.

E.E: Ce diferenţiază Raider Industrial de alte branduri aflate pe piaţa din România?

T.Ș: Acesta pune la dispoziţia utilizatorilor funcţii premium, care îl diferenţiază de majoritatea sculelor profesionale existente pe piaţă, cum ar fi:

– Filtru de praf pentru ciocan rotopercutor şi polizor unghiular: acesta măreşte durata de utilizare a sculei, eliminând timpul petrecut în service pentru curăţarea motorului. Filtrul de praf este foarte util în medii de lucru solicitante, unde finalizarea aplicaţiei depinde de continuitatea utilizării.

– Indicator de uzură pentru periile de carbon: ca şi în cazul filtrului de praf, acesta asigură continuitatea lucrului prin posibilitatea planificării din timp a reviziei maşinii. Astfel utilizatorul este avertizat în avans de gradul de uzură a cărbunilor şi nu va avea întreruperi neprevăzute ale aplicaţiei.

– Indicator pentru tensiunea reţelei: acesta este important mai ales atunci când se lucrează pe un şantier, unde alimentarea cu energie electrică poate suferi întreruperi. În locaţiile unde alimentarea electrică este asigurată din surse multiple (reţea, generator), confirmarea/infirmarea prezenţei tensiunii ajuta la comutarea pe o sursă activă.

– Motoarele fără perii la sculele cu acumulator 20V: cu toate că sunt din ce în ce mai prezente pe piaţă, se regăsesc la modelele cu preţ ridicat. Raider Industrial a reuşit păstrarea calităţii profesionale la un preţ accesibil.

Toate acestea, alături de funcţiile uzuale, cum ar fi sistem anti-vibratii, reglarea turaţiei, mandrine complet metalice de 16 mm etc. asigură lucrul continuu în condiţii de performanţă ridicată şi siguranţă în utilizare.

E.E: Ce îşi propune compania pentru viitor?

T.Ș: Pentru viitor compania îşi propune să intensifice comunicarea către clientul final a beneficiilor aduse de brandurile sale şi să continue extinderea reţelei de parteneri. Faţă de partenerii existenţi prioritatea este setarea de obiective realiste, oferirea de stabilitate, continuitate şi relaţii oneste.

Puteţi descoperi mai multe detalii despre gama Raider Industrial pe pagina: www.raiderpowertools.ro.