PEUGEOT LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA 2019 DOUA PREMIERE MONDIALE INTR-UN UN STAND 100% ELECTRIFICAT

PEUGEOT prezintă noutățile sale 100% electrice la Geneva. Două premiere mondiale vor fi dezvăluite publicului general: noul PEUGEOT 208 în versiunile electrică și termică și Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, care anunță gama electrificată performantă de vehicule de serie dezvoltată de PEUGEOT SPORT. PEUGEOT va prezenta, de asemenea, noile motorizări pe benzină Plug-in Hybrid care echipează modelele PEUGEOT 3008, 508 sedan și SW. Electrificarea mărcii va fi subliniată, de asemenea, de un leu emblematic electrificat prezent la stand. Vizitatorii vor putea descoperi vedeta ultimului Salon Auto de la Paris, Conceptul PEUGEOT e-Legend, 100% electric, autonom și conectat, o veritabilă încarnare a viziunii Mărcii asupra unui viitor optimist și ultra-dezirabil.

NOILE PEUGEOT 208 ȘI PEUGEOT e-208: FUTURISTIC & YOUNG

PEUGEOT prezintă, la Geneva, noul PEUGEOT 208, care merge pe urmele unuia dintre bestseller-urile mărcii. Pentru că în era tranziției energetice, alegerea siluetei nu dictează nici modul de utilizare, nici motorizarea, noul PEUGEOT 208 oferă, încă de la lansare, trei surse diferite de energie: electrică, pe bază de benzină sau diesel.

Această nouă generație de PEUGEOT 208 ilustrează perfect urcarea în gamă a Mărcii PEUGEOT și se distinge prin designul deosebit, ce aduce un aer de energie și prospețime.

Inspirat de conceptul PEUGEOT FRACTAL, noul PEUGEOT 208 este echipat cu PEUGEOT i-Cockpit® de nouă generație cu head-up display 3D și o serie de sisteme de asistență la condus oferite în segmentele superioare.

PEUGEOT 208 se află în centrul segmentului B, aducându-și contribuția la cheia succesului Mărcii PEUGEOT: afirmare prin design și diferențiere prin inovații și tehnologie. Super-conectat, cu funcție Mirror Screen și navigație 3D conectată TomTom® Traffic, noul PEUGEOT 208 este extra-sigur și dispune de sisteme de asistență la condus de ultimă generație, la cel mai bun nivel din segmentul său, printre care noul Drive Assist, un prim pas către condusul autonom.

Disponibil încă de la lansare, noul PEUGEOT e-208 oferă un plus de energie și o experiență de condus stimulantă grație motorizării 100% electrice ce dezvoltă o putere de 100 kW (136 CP) și un cuplu maxim de 260 Nm (disponibil de la 0 km/h) pentru reacții imediate.

Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED anunță gama electrificată performantă de vehicule de serie dezvoltată de PEUGEOT SPORT.

Derivat din sedanul radical PEUGEOT 508 HYBRID, Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED a primit un tratament stilistic și atletic specific.

Aerodinamica a fost îmbunătățită pentru un plus de eficiență și performanță: bară față mai ascuțită, grilă nouă mai ascuțită, sub-cadre echipate cu mici eleroane, aripioare la nivelul montanților, un nou difuzor în partea din spate.

Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED promite performanțe excepționale, comparabile cu cele ale unui vehicul cu motor cu ardere internă de 400CP. Sistemul său de tracțiune integrală oferă un sprint impresionant, conceptul propunând 3 motoare: un propulsor PureTech 200, un motor electric de 110CP și un altul de 200 CP pe puntea din spate.