Tehnologie de ultimă oră, emisii mai mici și mai puțin zgomot pentru un transport eficient și ecologic

Thomas Hilse, IVECO Brand President, a profitat de ocazia vizitei sale oficiale la noul sediu din Basiano al companiei Arcese, alături de Matteo Arcese, președintele executiv al grupului, pentru a preda 20 de noi tractoare IVECO S-Way NP, versiunea cu gaz natural lichefiat (LNG). Au fost prezenți la predare şi Emanuele Arcese, Business Road Freight FTL Director și directorul tehnic Carlo La Corte, precum și Business Director IVECO pentru piața italiană, Mihai Daderlat. Vehiculele alese de Grupul Arcese sunt adevăraţi pioneri în transportul conectat și efficient, graţie tehnologiei avansate și a serviciilor remarcabile, totul contra unui Cost total de proprietate extrem de competitiv. În plus, beneficiază de tehnologia IVECO, lider în industrie în domeniul gazelor naturale, ceea ce le face extrem de durabile.

Matteo Arcese, Președintele Executiv al Grupului Arcese, a comentat despre extinderea recentă a flotei grupului: „Am acordat întotdeauna atenție specială durabilității. Reducerea emisiilor în operațiunile noastre este un obiectiv pe care îl împărtășim din ce în ce mai mult cu clienții noștri. Actualizarea constantă a flotei noastre și investițiile în vehicule care utilizează combustibili alternativi sunt doar două exemple ale pașilor pe care îi parcurgem în această direcție. Am ales IVECO deoarece credem că IVECO S-Way sunt unele dintre cele mai bune tractoare alimentate cu LNG de pe piață, în ceea ce priveşte puterea, autonomia și fiabilitatea, ceea ce le face răspunsul ideal la cerințele serviciilor noastre de transport de tonaj greu pe distanțe lungi.”

Thomas Hilse, IVECO Brand President, a declarat: „Dorim să mulțumim Grupului Arcese pentru că și-au pus din nou încrederea în brandul nostru, IVECO. Admirăm clarviziunea companiei: de-a lungul anilor, s-a transformat în grupul productiv, extrem de inovator, pe care îl vedem astăzi. IVECO a fost partenerul de călătorie aproape constant al Arcese, construind o relație de încredere reciprocă și colaborare. Suntem onorați să facem parte din creșterea durabilă a flotei sale, cu un vehicul de ultimă generație, în cazul căruia tehnologia, serviciile și sustenabilitatea funcționează împreună perfect pentru a respecta mediul.”

Vehiculele furnizate sunt echipate cu motoare 460 CV Cursor 13, cutii de viteze Hi-Tronix cu 12 trepte, GPS predictiv și două rezervoare LNG de 440 litri pe ambele părți. Vehiculele dispun de un sistem de conducere predictiv și de o tehnologie avansată care reduce semnificativ consumul de combustibil și emisiile, reducând NO2 cu 90% și PM cu 95%. Acestea sunt configurate să funcționeze cu biometan, un combustibil generat din surse regenerabile existente, ceea ce le face un exemplu perfect de economie circulară, reducând CO2 cu 95%, comparativ cu echivalentele lor diesel. Funcționarea infrasonoră în modul silențios, care reduce zgomotul motorului la 71 dB(A), deschide calea pentru condusul urban pe timp de noapte. Autonomia excelentă – 1600 km pentru versiunea cu rezervor de 540 litri – permite transportul în Europa chiar și pe distanțe mari. În plus, IVECO S-Way combină tehnologia și designul pentru a oferi o experiență de condus superioară și este o dovadă a grijii pe care IVECO și Arcese o poartă pentru starea de bine a șoferilor.

Un beneficiu important de ordin tehnologic al vehiculelor este Connectivity Box, care menține vehiculul conectat la specialiștii IVECO din camera de control, care monitorizează vehiculul în orice moment. Acest lucru permite planificarea eficientă a operaţiunilor de întreținere și a reparațiilor și ajută la prevenirea opririlor neplanificate. Sistemele Ecofleet, Driving Style Evaluation (DSE) și Driver Attention Support (DAS) contribuie totodată la reducerea Costului total de proprietate.

Noile vehicule NP IVECO S-Way sunt, de asemenea, primele tractoare în culorile noi ale Arcese. Această restilizare subliniază identitatea mărcii, este conformă cu istoria și valorile companiei, fiind orientate totodată către viitor, deoarece compania promovează activităţi de logistică și transport din ce în ce mai durabile.
Asistența post-vânzare este oferită de dealerul IVECO Officine Brennero, care vine în ajutorul clienţilor prin cele patru locații și o rețea de ateliere din provinciile Trento, Verona, Mantua, Pordenone, Udine, Trieste și Gorizia.