NOUL MERCEDES-BENZ EVITO TOURER CU O AUTONOMIE MAI MARE

Succesul lui Mercedes-Benz Vito se bazează pe atuuri precum versatilitate, flexibilitate și un raport echilibrat preț/performanță, fiind astfel un partener de încredere în comerț, antreprenoriat și servicii. Imbunătățită considerabil, noua versiune este acum și mai atrăgătoare.

Modelul eVito Tourer, fără emisii (consum electric combinat: 26.2 kWh/100 km; emisii combinate CO2: 0 g/km) cu o autonomie de 421 de km, și noua familie de motoare puternice și eficiente, OM 654, cu patru cilindri, reprezintă elementele cheie ale acestui facelift. De asemenea, modelele dispun de noi funcții ale sistemelor de infotainment precum și de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul autovehiculului. Noul Mercedes-Benz Vito este deja disponibil pentru comenzi începând din luna aprilie a anului curent, iar noul eVito Tourer va fi disponibil pentru comenzi în curând.

În combinație cu noua familie de motoare OM 654, Mercedes-Benz Vito este dotat standard cu tracțiune pe puntea din spate și are opțiunea de tracțiune integrală permanentă 4×4. Acest lucru îi permite să se adapteze cu ușurință la orice fel de drum. Înălțimea autovehiculului rămâne sub doi metri, chiar și atunci când este echipat cu tracțiune integrală. Astfel, Vito nu își pierde funcționalitatea zilnică și intră fără probleme în garaje obișnuite, precum și în parcări cu mai multe etaje și subterane sau spălătorii auto.

Cu noul AIRMATIC, Vito își extinde din nou spectrul deja variat de aplicații. Fie că este vorba despre un drum rural accidentat sau de o autostradă perfect plană: disponibil pentru prima dată pentru modelele Vito, eVito și EQV (consum în regim combinat: 26,4-26,3 kWh/100 km; emisiile de CO2 combinate: 0 g/km) din octombrie 2020, sistemul AIRMATIC ajustează suspensia la condițiile necesare. Datorită garzii la sol înalte, confortul călătoriei este asigurat chiar și pe teren accidentat.

Active Brake Assist, DISTRONIC și oglinda retrovizoare digitală extind gama de sisteme de asistență din dotarea noului Vito, la 13 sisteme disponibile, față de cele 10, disponibile pentru generația anterioară. Astfel, Mercedes-Benz Vito continuă tradiția redefinirii standardelor de siguranță în segmentul său.

Limitatorul de viteză integrat reprezintă un element extrem de interesant pentru clienții de flote: în funcție de model, viteza maximă pentru un Vito omologat ca autovehicul comercial poate fi restricționată la 120km/h sau 160km/h. Astfel, sunt reduse atât costurile în ceea ce privește carburantul, dar și cele de întreținere, datorită uzurii scăzute.

Revoluția mobilității are deja un impact semnificativ asupra traficului urban. În asigurarea livrărilor last mile în viitor, singura soluție logică o reprezintă autovehiculele comerciale ușoare electrice: cu eVito lansat în 2018 și eSprinter în 2019, Mercedes-Benz a fost un pionier în transportul de bunuri în mediul urban, fără emisii. Performanțele și autonomia noului eVito Tourer deschid o nouă dimensiune și îndeplinesc totodată toate cerințele: fie ca shuttle în cadrul unui hotel, taxi sau autovehicul pentru servicii de ride-sharing.