IVECO S-Way ridică ștacheta în ceea ce privește productivitatea afacerii, cu o nouă ofertă de motoare și echipamente care livrează economii de combustibil de până la 3%, reducând și mai mult Costul Total de Proprietate.

IVECO S-Way marchează un punct de cotitură în industrie, prin schimbarea modului în care șoferii interacționează cu vehiculele lor, cu ajutorul companionului vocal exclusivist, IVECO Driver Pal powered by Alexa.

IVECO a dezvăluit, astăzi, noul vehicul on-road din gama heavy IVECO S-Way rețelei sale de dealeri și presei auto, în cadrul unui eveniment digital difuzat pe platforma IVECO Live Channel. Noua gamă duce conectivitatea și concentrarea pe șofer la un alt nivel, prin intermediul noului companion vocal IVECO Driver Pal, prin noi funcțiuni avansate și servicii conectate. Modelul a fost conceput pentru a oferi valoare și productivitate remarcabile proprietarilor de flote, cu noua sa gamă de motoare și cu axa spate de nouă generație, cu tehnologii avansate și servicii inovative, personalizate în funcție de necesitățile acestora. IVECO S-Way este soluția ideală de afaceri pentru proprietarul de flotă, prietenul sustenabil al mediului înconjurător și companionul de călătorie perfect pentru șofer.

Thomas Hilse, IVECO Brand President, a spus: „Noul IVECO S-WAY este un adevărat vehicul progresist. Este sustenabil și eficient, proiectat cu o mentalitate antreprenorială adânc înrădăcinată. Camionul îl pune pe client în prim plan, revoluționarizând modalitatea de comunicare cu vehiculele sale. Lumea se schimbă rapid, iar lumea transporturilor trebuie nu numai să țină pasul, ci și să anticipeze și să conducă schimbarea. IVECO face exact acest lucru. Noul IVECO S-WAY reprezintă viitorul lumii transporturilor – și este aici acum. El ne va duce clienții la un alt nivel!”

Noul IVECO S-Way se construiește pe succesul obținut de această gamă încă de la lansarea sa, din 2019. Modelul s-a dovedit extrem de popular în rândul șoferilor, datorită nivelurilor sale înalte de confort. Clienții apreciază îmbunătățirile în performanță și în Costul Total de Proprietate (TCO), care însoțesc conectivitatea și serviciile personalizate ale vehiculului. Aceasta a avut ca rezultat faptul că 4 din 5 clienți se abonează la servicii telematice complete, iar rata de penetrare este în creștere constantă. În general, vânzările au depășit toate așteptările, conducând la creșteri semnificative ale cotei de piață. Modelele IVECO S-Way pe gaz natural sunt lideri absoluți în Europa, adjudecându-și, astăzi, peste un sfert din numărul unităților vândute. Proprietarii sunt mândri de camionul lor IVECO S-Way și o demonstrează prin personalizarea acestuia și prin distribuirea de fotografii ale camioanelor lor în social media.

Productivitate ridicată a afacerii

IVECO S-WAY este vehiculul ideal pentru misiunile de transport de lungă distanță și soluția perfectă pentru proprietarul de flote. Acesta ridică ștafeta în domeniul performanței și al eficienței consumului de combustibil datorită unei selecții de îmbunătățiri și noi elemente, obținând o reducere generală a consumului de combustibil de până la 3%.

Noua selecție de motoare îndeplinește standardele Euro VI/E și a fost proiectată pentru funcționarea cu bio-diesel de a doua generație, cum ar fi HVO. Gama Cursor 13 a fost extinsă cu două noi versiuni 490 și 530 CP. Eficiența motoarelor Cursor 11 și Cursor 13 a fost îmbunătățită prin rapoarte de compresie crescute și printr-o nouă strategie a managementului combustiei.

Motoarele de 13 litri au fost cuplate cu noile punți spate de înaltă eficiență, cu reducție simplă, iar cu rapoartele mai lungi ale punților spate, de până la 2.31:1, sunt disponibile cu anvelope standard. Aceasta permite o reducere substanțială a turației, având ca rezultat o mai mare eficiență în cursele de lungă distanță. Aceste elemente fac din noul model echipat cu Cursor 13, 490 CP un adevărat campion al TCO și vehiculul perfect pentru transportul de lungă distanță.

Elemente suplimentare care contribuie la eficiența consumului de combustibil

Și alte elemente suplimentare contribuie la eficiența consumului de combustibil al modelului IVECO S-Way. Acestea includ noul Eco Mode pentru sistemul automat de aer condiționat, care elimină absorbția inutilă de energie, și noile deflectoare aerodinamice care îmbunătățesc și mai mult aerodinamicitatea cabinei.

Experiența șoferului: evoluția inteligentă a camionului 100% conectat

IVECO S-Way transformă modul în care șoferii interacționează cu vehiculele lor și îi introduce într-o nouă eră de suport proactiv și predictiv. Vehiculul face viața la bord mai ușoară și mai productivă, prin intermediul unicului asistent vocal IVECO Driver Pal, al unor noi funcțiuni avansate și al serviciilor conectate.

IVECO Driver Pal schimbă cu adevărat regulile jocului. Sistemul îi permite șoferului să interacționeze cu vehiculul, sistemul său de control, IVECO Control Room și toate funcțiunile de management al flotei folosind comenzi vocale, prin intermediul unui dispozitiv Alexa complet integrat. Cu funcțiunea exclusivistă MyIVECO, nu numai că pot activa elementele de control din cabină și utiliza elementele de info-divertisemnt, ci pot utiliza și sistemul de navigație, pentru a-și planifica traseul, și pot verifica starea de funcționare a vehiculului și Scorul de Evaluare al stilului de conducere. IVECO Driver Pal îi pune în contact, de asemenea, cu comunitatea șoferilor, făcând posibil schimbul de mesaje cu alți șoferi de pe traseu sau de la destinație. Pot împărtăși informații utile despre traseu și se pot susține unii pe ceilalți.

IVECO prezintă un nou serviciu inovator care le oferă liniște deplină șoferului și proprietarului de flotă, în caz de accident sau altă problemă cu vehiculul. Șoferul poate activa serviciul IVECO Top Care, prin intermediul IVECO Driver Pal. Cel mai apropiat atelier service IVECO va fi alertat și va fi găsită rapid o soluție. Serviciul oferă un pachet inovativ de ospitalitate pentru șofer, dacă vehiculul nu se întoarce pe șosea în termen de șase ore. Acesta include transfer și cazare gratuite și, la nevoie, asistență medicală.

Campionul Sustenabilității

Versiunile IVECO S-Way pe Gaz Natural Comprimat (GNC) și Gaz Natural Lichefiat (GNL) sunt echipate, acum, cu noi elemente auxiliare inteligente, cum ar fi compresorul de ambreiaj și pompă de direcție cu debut variabil, care cresc și mai mult eficiența consumului. Îmbunătățirile la nivelul motorului și noile elemente pe care aceste modele le au în comun cu versiunile diesel, alături de noile elemente auxiliare inteligente, asigură o și mai mare reducere a emisiilor de CO2. Acest lucru face din camioanele IVECO S-Way pe gaz natural liderii sustenabili incontestabili pentru transportul de lungă distanță.