CEFIN TRUCKS PLANIFICÃ DEZVOLTAREA SI REINVENTAREA SERVICIILOR FINANCIARE

„Piața de automotive se mișcă, iar importanța vânzărilor de mașini scade, în timp ce crește importanța serviciilor cu valoare adăugată pe care atât clienții, cât și partenerii, le cer. Lipsa de componente a afectat industria de vehicule noi și e prima oară când căutam soluții să avem mai multe mașini pentru vânzare. Sunt oportunități de creștere din alte servicii sau activități. Pentru perioada următoare, Cefin mizează pe serviciile financiare și digitalizare ca fiind diferențiatorii importanți pe care să îi implementeze și care să ne ducă la următorul nivel de dezvoltare.”, a declarat Robert Maftei, General Manager Cefin Trucks.

Avem nevoie de servicii financiare pentru a accelera procesul de vânzare, atât pentru vehicule noi cât și rulate. Ne va permite să fim mult mai rapizi, ceea ce ne va face si mult mai competitivi. Serviciile financiare realizate prin intermediul AIC Financial Servicves, sunt rapide, personalizate, competitive si adaptate pentru fiecare segment.

Beneficiile unui sistem de servicii financiare dedicate:

• Lucrăm cu majoritatea societăților financiare din piață și oferim soluții de finanțare pe profilul fiecărui de business;

• Oferte competitive, personalizate, selectate în urma unei analize comparative;

• Consultanță de specialitate în pregătirea documentației de finanțare, fără grija formalităților din partea clienților;

• Timp de soluționare rapid, cu răspuns în maxim 48 de ore.

În funcție de segmentul ales, serviciile financiare disponibile sunt:

• Transport internațional – leasing, credit si rate;

• Segmentul construcțiilor – leasing si rate;

• Segmentul vehiculelor specializate – leasing, rate și închiriere.

În ceea ce privește activitatea de închiriere dedicata vehiculelor municipale, Cefin Trucks are deja 40 de vehicule puse la dispoziția clienților prin acest sistem și planifică să mărească flota.

Flexibilitatea este un concept în care credem mult în context ca cel actual, în care trebuie să găsim soluții eficiente, rapide și competitive pentru a veni cu un răspuns la cererea și nevoia pieței.