NOUL ACTROS DESTINAT TRANSPORTURILOR PE DISTANTE LUNGI

Pentru a oferi şoferilor un autovehicul optimizat din toate punctele de vedere destinat activităţilor de transport pe distanţe lungi din prezent sau din viitor, Mercedes-Benz a răspuns unor cerinţe tot mai exigente în materie de confort, rentabilitate, dinamică de conducere şi diversitate a produselor prin reproiectarea şi reconstruirea completă a modelului Actros.

Rezultatul este un camion care eclipsează absolut tot ceea ce a existat înaintea sa. Cele 9 tipuri de cabine oferă un nivel optim de confort. Datorită inovaţiilor tehnice care reduc consumul de carburant şi serviciilor perfect coordonate, călătoria la bordul unui astfel de camion va fi mai profitabilă ca oricând. Pentru că este mai simplu şi mai sigur de condus, dar şi mult mai performant decât orice alt camion dezvoltat până în prezent. Actros este un autovehicul perfect adaptat pentru a face faţă tuturor solicitărilor în materie de transport pe distanţe lungi datorită posibilităţii de a alege dintr-o varietate mare de echipamente, funcţii şi variante. Urcaţi la volan şi experimentaţi noua dimensiune a transportului pe distanţe lungi.

Designul exterior remarcabil, cu un stil specific autovehiculelor de transport pe distanţe lungi, contribuie la conturarea unei dimensiuni inedite în ceea ce priveşte aspectul noului Actros, reflectând, în acelaşi, timp forţa detaliilor interioare, pentru a crea un efect impresionant. Un exemplu elocvent în acest sens este ambianţa relaxantă şi primitoare şi distincţia clară dintre spaţiul de lucru şi zona de recreere. Datorită variantelor sale de cabine specifice fiecărui tip de aplicaţie, noul Actros oferă noi dimensiuni în ceea ce priveşte spaţiul de lucru, relaxare şi odihnă nemaiîntâlnite până în prezent în sectorul de transport pe distanţe lungi: toate cabinele cu o lăţime de 2,5 m sunt disponibile standard cu o podea plană, aceasta intrând în dotarea opţională a cabinelor cu o lăţime de 2,3 m. Spaţiul dintre scaune este de 2,13 m, asigurând mai mult loc şi un spaţiu mai mare de depozitare în comparaţie cu modelul anterior.

Mai eficient Actros este echipat cu

numeroase inovaţii pentru reducerea consumului de carburant şi motoare extrem de economice: consum de carburant cu 6% mai mic în cazul motorizărilor care respectă prevederile standardului Euro 5. Pe lângă standardele Euro 5 şi EEV, noul Actros este unul dintre primele autovehicule echipate cu motoare concepute astfel încât să îndeplinească deja cerinţele standardului Euro 6, având un consum de carburant cu până la 3% mai mic în comparaţie cu modelul anterior echipat cu motoare Euro 5. Beneficiind de costuri totale extrem de reduse, noul model este prevăzut cu tehnologii inovatoare şi servicii concepute special pentru nevoile utilizatorilor. Gama de servicii se întinde de la sistemele telematice FleetBoard şi CharterWay Service Complete şi până la soluţii atractive de leasing, finanţare şi asigurare, precum şi cursuri de instruire a şoferilor care promovează un stil de conducere menit să reducă consumul de carburant. Toate aceste măsuri determină reducerea costurilor şi creşterea profitului.

Mai dinamic

Pentru o experienţă unică de conducere, noul model are inclus un nou ghidaj al punţii spate inovator, un sistem de direcţie de înaltă precizie şi un cadru mai lat şi mai compact. Motoarele se caracterizează printr-un răspuns extrem de rapid şi sunt disponibile în patru variante de putere, de la 310 kW la 375 kW. În combinaţie cu transmisia automată Mercedes Powershift 3 inclusă în dotarea standard şi cu modurile de conducere suplimentare, acestea oferă o plăcere unică în timpul conducerii, sporind, în acelaşi timp, nivelul de rentabilitate. În plus, noul Actros prezintă şi alte avantaje la drum, precum cadrul perfect adaptat pentru o montare îmbunătăţită a caroseriei şi o gamă extinsă de ampatamente. Un rezervor cu o capacitate de 1300 de litri în cazul unei semiremorci şi combinaţii flexibile de rezervoarele individuale răspund cerinţelor aferente oricărui tip de utilizare.