NISSAN X-TRAIL, CONCEPUT PENTRU AVENTURA

„Adventure Calling”, evenimentul realizat de Nissan România a fost o invitaţie deschisă atât pentru reprezentanţii presei, cât şi pentru clienţi de a se alătura unei noi experienţe pe drumuri de munte la volanul noului Nissan X-Trail. Reacţiile şi impresiile nu au întârziat să apară, iar acestea au fost dintre cele mai bune. Noul Nissan X-Trail redefineşte segmentul SUV-urilor compacte, bazându-se pe tradiţia recunoscută a constructorului auto în domeniul 4×4 şi pe expertiza mondială indiscutabilă a acestuia în domeniul crossover-elor.

Având drept sursă de inspiraţie referinţele mondiale în segmentul crossover – Qashqai, Juke şi Murano, noul X-Trail este maşina de familie completă: modernă, extrem de eficientă, adaptată oricărui tip de vreme. Noul model este complet echipat pentru a redefini standardul în perimetrul SUV-urilor din segmentul C.

Nissan X-Trail moşteneşte caracterul predecesorului său, pe care îl completează cu stilul, eficienţa, design-ul şi tehnologia inovatoare specifice unui crossover, înglobând liniile fluide şi elegante ale unui crossover modern şi aspectul robust al unui SUV tipic.

Farurile cu tehnologie LED, atât pentru fază lungă cât şi pentru faza de drum, sunt standard pe versiunile de vârf de gamă, iar împreună cu jantele de 19” din aliaj conferă noului X-Trail un aspect impunător.

Versatilitatea modelului, inaugurată pe modelul anterior, este preluată şi optimizată pe noul X-Trail şi graţie opţiunilor de depozitare oferite de podeaua dublă. Zona de încărcare poate fi organizată într-un spaţiu inferior şi unul superior dintr-o simplă mişcare. Se pot încărca până la 10 kg de bagaje, cu poliţa de separare maxim ridicată, şi până la 75 kg de bagaje cu poliţa coborâtă. În plus, accesul la zona de bagaje se face foarte uşor prin deschiderea electrică a haionului prin intermediul telecomenzii.

Tehnologie

Complet conectat, X-Trail este primul model echipat cu ultima generaţie a sistemului NissanConnect de navigaţie, informaţie şi divertisment. În plus, şoferii se vor bucura de o serie întreagă de elemente de asistenţă, graţie sistemului avansat Nissan Safety Shield.

În noua sa versiune, sistemul NissanConnect poate fi conectat la telefoanele inteligente, oferind contact permanent cu lumea exterioară. Iar aplicaţiile diverse – de la muzică şi reţele de socializare până la zona de divertisment şi călătorii – disponibile pe ecranul de 7”, fac din NissanConnect instrumentul perfect pentru noul X-Trail.

Sistemul de navigaţie prin satelit de ultimă generaţie integrează Google pentru a furniza informaţii din cele mai diverse, de la previziuni meteo şi staţii de alimentare, până la hoteluri, restaurante şi multe alte puncte de interes. Funcţia Send-to-Car le permite şoferilor să îşi planifice următorul drum încă de acasă şi să transfere traseul către NissanConnect printr-un simplu clic. Suplimentar, sunt disponibile transferul de fişiere audio prin Bluetooth® , conexiune cu telefonul mobil şi prize USB şi Aux.

nissan text

În plus, şoferul se va bucura cu siguranţă de avantajele ecranului color de 5” TFT; serie de 12 afişaje grafice disponibile prin rotaţie furnizează informaţii utile : viteza de rulare, instrucţiuni detaliate de navigare, conţinut audio, recunoaşterea semnelor din trafic, instrucţiuni de condus eco, distribuţia cuplului în mod 4×4.

Auto Cobălcescu Unul dintre reprezentanţii mărcii Nissan în Bucureşti a găzduit de curând o parte a acţiunilor de lansare oficială a noii generaţii Nissan XTrail, constituind linia de start a unei caravane organizate în acest scop.

Compania Auto Cobalcescu, în calitate de service autorizat, oferă certitudinea unei supravegheri atente a comportamentului autovehiculelor în perioada de garanţie cât şi în post-garantie, printr-o performantă activitate de service care cuprinde întreaga gamă de servicii de întreţinere şi reparare a autoturismelor.

Service

Reţeaua de service este multifuncţională, fiind destinată atât operaţiilor de întreţinere şi reparaţii pentru autovehicule marca Dacia, Renault, Nissan, Suzuki, SsangYong, Saab, cât şi service la minut, tractări, depanări, reparare elemente caroserie-tinichigerie şi ITP. În afara serviciilor dedicate de marcă, sunt oferite servicii şi pentru orice alte autovehicule indiferent de marcă.

Pe lângă dotarea tehnică de excepţie, reţeaua de service Auto Cobalcescu operează cu piese de schimb de origine şi serviciile unui personal experimentat şi competent.