MOBILE WORLD SHANGHAI 2017 PREZINTA ULTIMELE TRENDURI DIN TEHNOLOGIE

GSMA Mobile World Congress Shanghai are loc între 28 iunie – 1 iulie la Shanghai New International Expo Center (SNIEC). Programul conferințelor din cadrul Mobile World Congress Shanghai va dura trei zile. În plus, față de sesiunile principale din cadrul evenimentului, conferința include 12 summit-uri care se vor focusa pe ultimele trenduri din industrie, de la mașinile conectate, la realitatea augmentată/virtuală și multe altele. Echipa Easy Engineering a stat de vorba cu Doris Pang, Event Director la GSMA, pentru a ne da mai multe informații legate de noutățile din acest an din cadrul Mobile World Shanghai.

Easy Engineering: Ce ne pregătește MWC Shanghai 2017?

Doris Pang: Ne străduim continuu să extindem și să îmbunătățim experiența participanților la Mobile World Congress Shanghai. Împreună cu favoritele evenimentului, cum ar fi Innovation City, unde participanții vor aprofunda experiențe bazate pe tehnologie de la domiciliu la birou, de la mașini conectate la logistică globală de transport. Zona VR & AR va demonstra o varietate de experiențe din viața reală transpuse în realitatea virtuală. Zona Future Retail va prezenta o experiență unică de cumpărături futuristă, în care participanții pot să își aleagă ceea ce își doresc și să achiziționeze produsele automat la fiecare pas, fără a mai fi nevoie de a sta la cozi sau case. GSMA va găzdui, de asemenea, prima cursă de drone, cu piloți din toată China care își vor demonstra abilitățile utilizând zborul prin intermediul “first person view”. În plus, în zonele expoziționale există zone de prezentare care arată cele mai recente dispozitive mobile și gadget-uri, produse de sănătate, sport, stil de viață și divertisment și tehnologii inovatoare.

E.E: Care sunt principalele companii care vor participa anul acesta?

D.P: Ne așteptăm ca mai mult de 650 de companii să participe anul acesta, expozanții confirmați includ Alibaba, AsiaInfo, China Mobile, China Telecom, China Unicom, CITIC International Telecom, Datang Telecom, Ericsson, Fiberhome Technology, HTC, Huawei, PayPal, Qualcomm, Samsung, Sony , Toyota, Visa, Volkswagen, ZTE și mulți alții. Pentru lista completă a expozanților, vizitați www.mwcshanghai.com/exhibition/2017-exhibitors/.

E.E: Care sunt țările predominante care participă la expoziție?

D.P: Ne așteptăm la expozanți, vizitatori și vorbitori din peste 100 de regiuni din întreaga lume. Conform evenimentelor anterioare, vom avea relativ mai mulți vizitatori din regiunea Asia Pacific, inclusiv China, Hong Kong, Coreea, Japonia, Singapore, Taiwan, Thailanda printre altele. Evenimentul va atrage și vizitatori din Europa și din America. Evenimentul are o serie de pavilioane regionale, printre care Germania, Coreea, Israel, Thailanda, Hong Kong, Taiwan și multe altele.

E.E: Care sunt așteptările privind MWC Shanghai din acest an?

D.P: Ne așteptăm la peste 65.000 de participanți, 650 de companii participante, ediția 2017 a Mobile World Congress Shanghai se transformă în cel mai ambițios eveniment, cu o expoziție extinsă și programe, evenimente și activități care demonstrează întreaga gamă de moduri de viață mobile.

Am crescut suprafața Mobile World Congress Shanghai, de la patru la șapte săli, în cadrul Shanghai New International Expo Center (SNIEC), incluzând o expoziție “Industry Exhibition” care se adresează oamenilor de afaceri și va fi deschisă în perioada 28-30 iunie. De asemenea, va avea loc și o expoziție “Experience Exhibition” de patru zile, care prezintă dispozitive mobile, gadget-uri, tehnologii inovatoare și divertisment pentru consumatori și familii care va fi deschisă între 28 iunie – 1 iulie, inclusiv sâmbăta.

E.E: Ce doriți să spuneți companiilor și vizitatorilor care se gândesc să participe la MWC Shanghai?

D.P: Companiile și vizitatorii care vor participa la Mobile World Congress Shanghai vor fi încântați să facă parte din cel mai amplu eveniment din Asia cu multe caracteristici noi și programe pentru oamenii de afaceri și pentru consumatori. Evenimentul din acest an prezintă cu adevărat puterea mobilității și impactul acesteia în viața noastră de zi cu zi, regăsindu-se și în tema evenimentului din acest an “The Human Element”.