Parteneriatul încheiat la începutul anului 2020 între Mercedes-Benz și ENGIE, companii ale căror strategii se axează pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, continuă în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: stația de încărcare Elvi EVBox oferită cadou la achiziția unui autoturism electric, Mercedes-Benz EQC. Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2020.

Mai mult, clienții EQC pot opta și pentru un abonament de servicii e-mobility, prin încheierea unui contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile. Acest serviciu oferă asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la o reţea e-charge la nivel național.

Produsă de EVBox, companie deținută de ENGIE, lider la nivel mondial în producția de stații de încărcare, Elvi EVBox Wi-Fi 22 kW este accesoriul perfect care completează experiența mobilității electrice. Clienții care optează pentru achiziționarea primului automobil 100% electric Mercedes-Benz, beneficiază de o stație ELVI Evbox pentru utilizarea la domiciliu, pe lângă o experiență de condus fascinantă, un design unic, inconfundabil, confort deplin și o autonomie optimă pentru utilizarea de zi cu zi.

„Suntem martorii unei tranziții majore către un viitor sustenabil al mobilității, iar Mercedes-Benz EQC a reprezentat un prim pas în această transformare. Prin intermediul parteneriatului cu ENGIE România, cu care impărțim aceeași viziune pentru sustenabilitate, facem încă un pas în această direcție întâmpinându-ne clienții cu o stație de încărcare ce va deveni normă pentru majoritatea locuințelor în anii ce urmează. Pentru că viitorul aparține mobilității electrice.” a declarat Martin Schulz, CEO Mercedes-Benz Romania.

Pionier al look-ului electric avant-garde, carismaticul Mercedes-Benz EQC impresionează prin atributele sale unice, oferind o experiență superioară la condus, un nivel ridicat de confort acustic și o dinamică de conducere captivantă. EQC reflectă caracteristicile definitorii ale brand-ului, precum calitatea, siguranța și confortul. Datorită serviciilor dedicate și autonomiei de până la 414 km (WLTP), Mercedes-Benz EQC face ca mobilitatea electrică să fie soluția potrivită pentru transportul zilnic.

Elvi EVBox permite încărcarea sigură și convenabilă acasă, fiind o soluție eficientă, adaptabilă și inteligentă, oferind posibilitatea de gestiona sesiunile de încărcare direct de pe smartphone. Optând pentru încărcare acasă, utilizatorii vor economisi timp și vor porni la drum cu bateriile încărcate, zi de zi.

“Împreună cu partenerul nostru Mercedes-Benz le dăm clienților posibilitatea de a opta pentru diverse produse care să contribuie la o experiență de mobilitate electrică integral verde. În acest mod, răspundem apetitului tot mai mare al unei categorii de consumatori care doresc să adopte produse prietenoase cu mediul și cu o amprentă redusă de CO2.” declară Nicolas Richard, Director General Adjunct și Director Marketing & Sales ENGIE Romania.

Prețurile pentru versiunea de bază Mercedes-Benz EQC încep de la 76.250 EUR (TVA inclus), fiind eligibil pentru programul Rabla Plus, ce constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism electric sau plug-in hybrid. Subvenția acordată în cadrul programului Rabla Plus pentru un model EQC este de 45.000 LEI.