bty

MB CRUSHER TRANSFORMA DEZAVANTAJELE IN COMPETITIVITATE

Există o metodă de transformare a dezavantajelor în competitivitate și se numește MB Crusher. Șantierul se află la o mare altitudine, pe o insulă îndepărtată sau în mijlocul unui centru istoric. Confruntați cu una dintre aceste situații, primele lucruri la care trebuie să vă gândiți ca un profesionist din sector sunt: costurile, reducerea numărului de probleme zilnice și în plus timpului care trebuie dedicat. Rezultatul va fi o profitabilitate redusă. “Suntem atât de legați de transportul rutier, încât atunci când avem de-a face cu șantiere în zone greu accesibile, renunțăm să fim competitivi”. Analiza operatorilor din sector este atât de împărtășită încât este banală.

MB Crusher a început să gândească în mod diferit chiar la început când a inventat prima cupa de concasare, brevetată în 2002. Toate inovațiile MB încep cu o inversare a perspectivei: nu materialul trebuie transportat, ci utilajele trebuie să îl proceseze la locul de muncă. Ca rezultat: creșterea imediată a competitivității, cu atât mai mult în situații complexe, cum ar fi șantierele de construcții în locuri greu accesibile pentru mijloace de transport.

“Suntem încântați când auzim de la clienții noștri că utilajele noastre ajung acolo unde alte mașini nu reușesc sau sunt extrem de costisitoare de transportat. Acesta este obiectivul nostru și toate eforturile noastre sunt bazate pe acesta, de a satisface clienții noștri„ spune Michelle Cappellari, Sales Supervisor MB. Compania înțelege bine nevoile profesioniștilor din întreaga lume care se bazează pe MB Crusher. “Suntem obișnuiți să privim limitele ca pe provocări. Cea mai mare satisfacție a noastră este să oferim clienților soluții care transformă punctele slabe în avantaje. Eficace, măsurabile, economice, chiar și în cele mai extreme situații, datorită metodei noastre”.

Se poate lua în considerare cazul unei cariere de bazalt situate într-o zonă greu accesibilă. Aici, MB Crusher a revoluționat procesul: materialul extras poate fi zdrobit și redus la dimensiunea necesară direct pe șantier, astfel încât să fie reutilizat imediat pentru necesitatea internă a carierei. Indiferent de mărimea excavatorului sau a șantierului, este suficientă instalarea cupei de concasare MB, utilizatorul se poate așeza confortabil în cabină, iar transformarea materialului poate începe, totul fără ajutorul camioanelor, reducând astfel în mod semnificativ costurile. În plus, nu este nevoie de un transport agabaritic, deoarece întreaga gamă a produselor MB Crusher pot fi ușor aduse la locul de muncă, chiar dacă ar fi cupa de concasare BF150.10 sau cupa de sortare MB-S23, modelele cele mai mari din lume”.

MB Crusher a rezolvat numeroase situații pentru companii care operează în centre istorice, închise traficului, cu căi de acces înguste și constrângeri legate de permise pentru zgomot și praf, pentru protejarea locuitorilor din zonă. În aceste cazuri, MB Crusher a pornit dintr-un punct de vedere diferit: cel al profesioniștilor din construcții. Se excavează și concasează pe teren, într-un spațiu foarte mic, astfel se poate folosi materialul rezultat pentru fundații, chiar și când există puțin loc pentru manevre. Astfel, lucrarea este facilitată, accelerată și mai profitabilă.

Cu utilajul cel mai mic din gamă, MB Crusher creează avantaje în toate situațiile de spațiu minim, evitând astfel transportul ineficient al materialului, utilizarea camioanelor de tranzit către spațiile pentru deșeuri, dificultățile de manevrare care caracterizează activitatea de reconstrucție a drumurilor, săpături pentru apeducte sau pentru actualizarea rețelelor telefonice. Problema de zgomot a fost, de asemenea, depășită, deoarece produsele MB se încadrează în parametri acceptați de reglementări: un avantaj practic, suplimentar pentru șantier.

MB Crusher oferă profesioniștilor cea mai largă gamă de accesorii pentru utilaje mari și mici, capabile să facă șantierele de construcții de orice dimensiune independente și competitive, atât în ceea ce privește zona de acțiune cât și volumul de muncă.

Toate echipamentele MB au fost proiectate pentru a rezolva orice fel de situație, chiar și cele mai extreme. Există întotdeauna un echipament MB adecvat, pornind de la excavatorul de 70 de tone până la cele de 3,5 tone, chiar și pentru buldoexcavatoare sau mini-încărcătoare. Instalarea este directă și rapidă, ca și orice alt echipament, fie că este vorba de utilajele mari sau mici din gama MB.

Pentru a cunoaște seria MB Crusher și pentru a înțelege care produse creează cel mai mare beneficiu pentru șantierul de construcții, compania este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. MB Crusher nu este doar inovație dar și disponibilitate, prezență și asistență, oriunde în lume. Chiar și în situațiile care par imposibile.

Armenia: cupa de concasare BF150.10: cea mai mare cupa din lume care ajunge ușor și în zonele “imposibile”.

Chiar dacă este cea mai mare cupă de concasare din lume, aceasta a fost adusă fără un transport excepțional. Instalată pe Doosan DX700LC de 72 de tone, cupa BF150.10 a zdrobit și a redus bazaltul direct la fața locului, într-o carieră situată într-o locație dificil de ajuns. Materialul rezultat a fost utilizat pentru viabilitatea internă a carierei, fără a fi nevoie de transportul de camioane și prelucrarea ulterioară pe șantiere specializate. Prin metoda MB, profesioniștii din domeniu dobândesc autonomie și profitabilitate, chiar și în zone care nu sunt foarte practice.

Locație – Gemania: Cupă de concasare MB-C50. Un ajutor importat pentru renovări sau lucrări de construcție în centre istorice

Dacă lucrările de renovare trebuie să fie făcute în interiorul unei curți a unei clădiri, trebuie să se țină cont de faptul că spațiile de manevră sunt înguste, căile de acces sunt limitate și că zgomotul și praful trebuie să fie izolate. Cu ajutorul cupei de concasare MB-C50 montată pe un mini-excavator CAT, lucrarea a fost făcută cu o eficiență maximă, într-un timp scurt și cost-effective.