LANDE – CABINETE SI ACCESORII

LANDE A.Ș. este producătorul cu cea mai îndelungată experiență din Turcia, de cabinete și accesorii. Compania a fost fondată de către o echipă care are experiență în domeniu de peste 22 ani, echipă ce își dorește dezvoltarea și comercializarea de produse inovative, ergonomice, economice și funcționale. Prin oferta sa, este partenerul potrivit în alegerea unor soluții profesionale, ce includ cabinete rack de 19” și accesoriile aferente, cabinete telecom (de interior și exterior), cabinete pentru servere și centre de date, precum și o gamă largă de produse suplimentare destinate sectorului IT.

LANDE introduce un nou concept în domeniu, datorită produselor sale de înaltă calitate, accesibile și practice, concepute pentru a întâmpina atât schimbările constante impuse de piață, cât și cerințele clienților.

Beneficiind de utilaje performante de ultimă generație, management și personal cu experiență, produsele de înaltă calitate sunt fabricate în spații industriale închise ce se întind pe o suprafață de 20.000 mp, în zona industrială Eskișehir, Turcia. Sistemul ERP este implementat în toate procesele și întregul sistem este monitorizat ireproșabil. Liniile de producție folosesc mijloace și instrumente a căror îmbunătățire constantă se obține printr-o abordare specială a proceselor. Produsele și serviciile LANDE sunt certificate ISO 9001 – Sistem de management al calității și ISO 14001 – Sistem de management de mediu. Fabrica are o capacitate de producție de 2.000 unități/zi. Produsele sunt fabricate respectând standardele impuse în domeniu IEC 60297, IEC 60917, EN 60950-1, EN 60 335-1, protecție IP55 EN 60529, Directivele LVD (tensiune joasă) 2006/95/EC, Izolare fonică TS EN 3744 și Testele seismice BELLCORE-GR-63 CORE Zone 4, inclusiv TS EN 61587-2.

anyLAN tex

Începând cu luna aprilie a anului 2015, LANDE deschide în București primul birou oficial de distribuție în România, având ca principal obiectiv dezvoltarea rețelei de distribuție la nivel național prin cooptarea unui număr cât mai important de distribuitori, revânzători, integratori de sisteme, precum și instalatori autorizați.

Prin inițierea unor parteneriate solide, LANDE urmărește extinderea disponibilității produselor la nivel național și consolidarea poziției din zona de distribuție și a proiectelor, propunându-și să furnizeze gama completă de cabinete, precum și o multitudine de accesorii care oferă posibilitatea acomodării unei varietăți de echipamente pentru Telecomunicații, LAN/WAN, Servere și Networking.

Pe aceste categorii de produse LANDE își propune ca plan de viitor o prezență accentuată în sectorul IT și Telecom, precum și dezvoltarea continuă a produselor și adaptarea acestora la cerințele pieței. O provocare majoră este în continuare menținerea gradului de competitivitate al produselor prin optimizarea continuă a proceselor care au implicații majore în obținerea unui cost de producție cât mai scăzut posibil. Astfel, partenerii Lande dispun de toate resursele necesare de abordare a pieței de distribuție și a proiectelor din sectorul IT/Telecom, care le vor permite obținerea unui grad de satisfacție ridicat din partea clienților care aleg produsele LANDE.

“Misiunea companiei LANDE este de a îndeplini cerințele clienților, conform solicitărilor și în timp util. În acest context, obiectivul nostru principal este de a proiecta produse accesibile, practice și de încredere, apelând la experiența și cunoștințele noastre dobândite în timp, pentru a le produce cu acuratețe și în timp util și pentru a oferi servicii post-vânzare de înaltă calitate”, declară Paul Spătaru, Director Comercial Lande România.

 

Lande Eastern Europe

Bd. Theodor Pallady, nr. 107, sector 3, București

(+40) 737 730 730, (+40) 311 030 175

office@lande.ro; www.lande.ro