LA SALONUL AUTO-MOTO SI COPIII AU MOTIVE SA VINA … IMPREUNA CU PARINTII!

Fie ca vin cu parintii sa admire masina vazuta doar in filme – celebrul Koenigsegg – oferit de catre Carguard, sau ultimele modele de autoturisme din care mami si tati vor dori sa isi achizitioneze ceva anul acesta, COPIII sunt si ei rasfatati la SALONUL AUTO-MOTO.

In plus, sunt asteptate ca in fiecare an vizitele in grupuri organizate de la scoli si gradinite, precum si pe toti cei care la sfarsit de saptamana vor dori sa se distreze in zona exterioara dedicata lor impreuna cu cei de la BICICLOP, importator unic al brandului RAZOR in Romania. In zona de karting, cei mici au ocazia sa testeze faimosul Razor Crazy Cart care a luat premiul Toy of the Year 2014 (TOTY) la Los Angeles. Copiii pot invata sa faca drifting folosind cele 4 carturi speciale si sa testeze noi senzatii. Iar 2 campioni nationali la categorii diferite de varsta vor face face show la nivel inalt pentru incantarea tuturor.

Copiii talentati la desen vor putea pleca acasa cu modelul preferat pictat chiar de ei intr-o zona special amenajata a Salonului Auto-Moto impreuna cu cei de la Ipso Art.

Salonul Auto-Moto se deschide miercuri, 1 aprilie, incepand cu orele 12.00 si se adreseaza tuturor pasionatilor de cai putere si nu numai, astfel:

1 si 2 aprilie, in spatiile din interior pot fi admirate pe indelete exponatele auto-moto, precum si bicicletele sau accesoriile. Toti cei care vin din tara sau din Bucuresti, in aceste zile, au sansa de a studia toate exponatele, inclusiv de a deschide portierele si chiar a se aseza la volanul masinilor mult ravnite. Pot negocia cu dealerii prezenti si alege masina sau motocicleta pe care si-o doresc in anul 2015, fiind mai dificil acest lucru in week-end, atunci cand Salonul este foarte aglomerat.

sam text

– vineri, 3 aprilie, are loc Primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai multi dealeri anuntand numarul si marcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piata. In plus, reducerile oferite se pot cumula cu programul Rabla si Prima Masina. Asadar, ziua de 3 aprilie 2015 este ziua in care toti cei care doresc sa isi cumpere un autoturism o pot face la CEL MAI BUN PRET POSIBIL IN ACEST AN!

– sambata, 4 aprilie si duminica, 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a mentionat mai-sus, insa cu multe atractii in zona exterioara: drift, masini tunate, stunt, parada moto, parada retro, zona speciala moto, karturi, Funzone. Traficul este restrictionat pe Bdul. Unirii si Bdul. Libertatii, ambele bulevarde si Piata Constitutiei transformandu-se in cel mai mare spatiu expozitional din Romania. Accesul la Salon se va face prin Bdul Unirii (Piata Unirii), unde va exista si o zona de parcare special amenajata pentru vizitatori.

Zile pline de adrenalina si oferte la SAM 2015!

Detalii despre eveniment, inclusiv cum puteti avea acces gratuit, aici: www.sam.ro