LA FESTIVALUL INTERNATIONAL AUTO 2019 – A 34-A EDITIE

Peugeot a primit două premii în cadrul celei de-a 34-a ediții a Festivalului Internațional Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hôtel des Invalides, Paris. Noul Peugeot 508 a câștigat marele premiu – “Cea mai frumoasă mașină a anului 2018”, iar Conceptul Peugeot e-Legend a fost votat “Cel mai frumos concept al anului”. Jean-Philippe Imparato, CEO Marca Peugeot și Gilles Vidal, Director de Design Peugeot, au primit cele două premii.

Noul Peugeot 508 a câștigat premiul cu peste 34% din voturi. De la lansarea sa în octombrie 2018, sedanul radical al Mărcii a fost comandat în peste 10.000 de unități în Europa. Modelul a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2018.

Conceptul Peugeot e-Legend a câștigat premiul “Cel mai frumos concept al anului”. Membrii juriului, experți și pasionați din lumea auto, arhitecturii, modei și a design-ului au fost seduși de acest concept care întruchipează viziunea extraordinară a mărcii Peugeot asupra unui vehicul 100% autonom, electric, conectat și personalizabil.

Festivalul Internațional Auto recompensează anual cele mai atractive design-uri din industria auto. Arhitectul Jean-Michel Wilmotte și creatoarea de modă Chantal Thomass au prezidat anul acesta juriul format din experți din domeniul auto, al modei, culturii și design-ului.