KNIPEX INREGISTREAZA CRESTERI SOLIDE IN 2014

Înființată în 1882 de către Carl Gustav Putsch, Knipex exportă scule profesionale încă din perioada interbelică. În 1954 a fost creată divizia de export cu scopul de păstra renumele excelent de care se bucură şi astăzi în Europa. Pas cu pas, cleştii Knipex au pătruns şi pe pieţe îndepărtate precum: America, Australia, Asia sau Africa. Rămas fidel conceptului “Knipex Quality – Made în Germany”, produsele sunt exportate şi astăzi în peste 100 de ţări. Echipa Easy Engineering a stat de vorbă cu Răzvan Urdorea, Product Manager Knipex România, care ne-a vorbit despre piața sculelor industriale în 2014.

Easy Engineering: Cum a fost anul 2014 din punct de vedere al vânzărilor?

Răzvan Urdorea: În 2014 înregistrăm o creştere solidă a vânzărilor Knipex în România, în special pe segmentul industriei prelucrătoare. De asemenea, s-a reuşit acoperirea eficientă a teritoriului cu dealeri de specialitate, magazine de scule, distribuitori materiale electrice sau sanitare.

E.E: Ce estimări aveţi pentru piaţa sculelor profesionale pentru restul anului?

R.U: Piaţa sculelor de mână profesionale este într-o schimbare continuă şi prezintă fluctuaţii care sunt influenţate într-o bună măsură de strategiile factorilor de decizie politici. În ceea ce ne priveşte observăm cu plăcere o “cizelare” a clientelei şi tendinţa utilizatorilor de scule de mână de a alege odată şi bine o sculă de mână de calitate.

E.E: Ce noutăţi şi promoţii există în momentul actual?

R.U: Noutăţile sunt multe, cele mai importante fiind foarfeca pentru electricieni Knipex şi cleştele de siguranţă tip arc pentru furtunuri auto pe care l-am prezentat în ediţiile anterioare ale Easy Engineering. Pregătim, ca în fiecare an, promoţia de toamnă-iarnă care va începe cu data de 15 octombrie şi va cuprinde o selecţie de produse uzuale Knipex.

E.E: Ce planuri aveţi de viitor?

R.U: Planurile de viitor ale Knipex în România includ consolidarea relaţiei cu distribuitorii existenţi, precum şi dezvoltarea continuă a bazei de utilizatori finali.

E.E: Ce mesaj doriţi să transminteti clienţilor?

R.U: Doresc să mulţumesc clienţilor Knipex care utilizează produsele noastre. Invit, de asemenea, pe viitorii clienţii Knipex să se convingă personal de calitatea acestora la dealerii noştri specializaţi. De asemenea, pe site-ul www.knipex.com se pot descărca filme de prezentare practică a produselor Knipex, acum şi în limba romană.

E.E: Ce estimări aveţi pentru 2015?

R.U: Dat fiind faptul că încă mai avem destul din 2014 este devreme pentru estimări. Totuşi, sperăm să depăşim rezultatele bune din acest an şi să dăm posibilitatea tot mai multor utilizatori să se bucure de lucrul cu o unealtă de calitate “Made în Germany”.

 

Urdorea Răzvan Lucian

Product Manager Romania

Tel: 0744 605010

Fax: 0264 448911

E-Mail: razvan@knipex-romania.com

Web: www.knipex.com

 

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A

400573 Cluj Napoca

Tel: 0264 462628

Fax: 0264 448911

E- Mail: info@sesto.ro

Web: www.sesto.ro