“IVECO S-WAY TOUR”: PREZENTAREA NOULUI CAMION IVECO S-WAY TRANSPORTATORILOR DIN ROMANIA

Succesul înregistrat în cele 3 săptămâni ale anului trecut, când noul camion IVECO S-WAY a fost prezentat în fața a 100 de transportatori din 3 județe ne-a oferit convingerea ca și în acest an să continuăm IVECO S-WAY TOUR.

2020IVECO S-WAY TOUR reprezintă inițiativa IVECO de a prezenta noul său camion transportatorilor din România. Forța acestui tur stă în două componente esențiale: rețeaua IVECO și noutatățile aduse de IVECO S-WAY. În următoarele trei luni și jumătate vom parcurge întreg teritoriu țării făcand 13 opriri cu scopul de a fi mai aproape de transportatori, să înțelegem mai bine necesitățile acestora într-un mediu familiar: propria “casă”.

Palierul adresanților este complet cu scopul de a atinge toate componentele unei companii de transport: șofer, administrator de flotă, proprietar.Toți aceștia ne pot transmite cu ocazia acestor vizite necesitățile pe care le au sau greutățile pe care le întâmpină zi de zi. În schimb noi, IVECO împreună cu partenerii noștri din rețea vom face o prezentare tehnică a noutăților aduse de noul camion dedicată în mod special proprietarilor și administratorilor de flotă, apoi un walk-arround cu exemplificarea celor prezentate anterior , iar evenimentul se va încheia cu test drive. IVECO S-WAY oferă o soluţie completă de transport pentru a-i asigura şoferului un plus de confort la bordul autovehiculului şi pentru a le permite proprietarilor să lucreze într-un mod eficient, profitabil şi fiabil.

IVECO S-WAY îi oferă şoferului un plus de confort în timpul conducerii şi în timpul perioadelor de odihnă datorită cabinei spaţioase, confortabile, prevăzute cu funcţii avansate şi proiectate care satisfac toate cerinţele. Aceasta este concepută pentru a le oferi şoferilor tot ceea ce au nevoie, fiind locuinţa lor când aceştia se află departe de casă.Într-o perioadă în care operatorii de logistică şi proprietarii de autovehicule se confruntă cu o concurenţă din ce în ce mai acerbă, IVECO S-WAY asigură o eficienţă extraordinară a consumului de carburant şi fiabilitate, precum şi un cost total de proprietate scăzut datorită tehnologiilor avansate şi a serviciilor inovatoare.

IVECO S-WAY este un camion 100% conectat care deschide o nouă eră în domeniul asistenţei proactive şi predictive. Funcţiile avansate de conectivitate le permit şoferilor să menţină în permanenţă contactul cu administratorii de flotă, reprezentanţa şi specialiştii IVECO astfel încât să nu fie niciodată singuri când se află pe drum. Acesta oferă, de asemenea, o gamă complet nouă de servicii inovatoare adaptate la cerinţele clienţilor şi dezvoltate pentru a menţine funcţionalitatea autovehiculului pe drum, fiind deosebit de fiabile şi sporind la maximum eficienţa flotei.