Rösler este o firmă de familie modernă, la nivel mondial fiind singurul furnizor de servicii de prelucrare a suprafeţelor care pune la dispoziţie două tehnologii fundamentale: vibrofinisarea şi sablarea –fiind și unicul care creează şi produce toate componentele, având 156 de reprezentanțe în întreagă lume și 15 filiale care le stau la dispoziţie clienților 24h/24h .

Easy Engineering: Care sunt domeniile principale de activitate ale companiei?

ROSLER:Grupul Rösler activează în domeniul prelucrării suprafeţelor prin vibrofinisare şi sablare ,deţinând cel mai bogat portofoliu la nivel mondial în ceea ce priveşte instalaţiile, mijloacele de producţie şi serviciile oferite. Companiile cele mai renumite din diverse sectoare industriale contează pe produsele şi serviciile oferite de Grupul Rösler , o reţea de nivel mondial, aflată mereu aproape de clienţi.

E.E: Care sunt noutățile pentru anul 2019 in materie de produse noi?

ROSLER:Introducerea unei game de produse specifice Additive Manufacturing( 3D-Printing).

ptr

E.E: Care sunt gamele de produse comercializate?

ROSLER:Compania Rösler comercializează instalații de vibrofinisare și sablare, precum și consumabile pentru aceste două tehnologii, echipamente aerospațiale, Additive Manufacturing și echipamente de spălat industriale toate produse în fabricile noastre din întreagă lume.

E.E: În ce stadiu se afla piața în care activați, la momentul actual?

ROSLER:În acest moment piața în care activăm se află în stadiul de maturitate.

E.E: Ce ne puteți spune despre tendințele pieței?

ROSLER:Există o tendinţă spre investiţii în echipamente cu grad mare de automatizare. Companiile din industrie investesc în acest moment în echipamente de calitate, cu grad mare de automatizare şi caută parteneri care furnizează soluţii complete pentru un anumit proces: consultanţă pentru stabilirea procesului, echipamente, consumabile precum și asistenţă tehnică.

E.E: Care sunt cele mai inovatoare tehnologii comercializate?

ROSLER:Pentru compania Rösler  , inovarea nu ia sfârșit odată cu dezvoltarea unor componente sau produse noi. Competențele noastre principale sunt reprezentate de cercetarea amănunțită și dezvoltarea detaliată a proceselor în ceea ce privește finisarea suprafețelor, pentru asigurarea unui proces uniform și de lungă durată.

În prezent, pentru Grupul Rösler, cele mai inovatoare tehnologii dezvoltate sunt: Shot-Peening-ul, Fabricarea aditivă (3D), instalații automatizate, laboratoare de cercetare și dezvoltare, tehnologii de măsurare, tehnologii cu turbine , consumabile și nu în ultimul rând Academia Rösler cu care transmitem cunoștințele noastre tehnologice în seminarii practice, astfel încât să beneficiați de o calitate a produselor și de o disponibilitate mai mare a sistemului.

E.E: Ce estimări aveți pentru anul 2019?

ROSLER:Estimarea privind evoluţia industriei din România ,este o creştere uşoară (2,5-3%), iar pentru compania noastră ,o creştere de 10%.

About The Author