INTERVIU MASARA

Activ7 Product a fost înființată în anul 2017, în prima ediţie a programului Start Up Nation, ca urmare a unei experienţe de 7 ani industria lemnului. Instrumentele şi utilajele de ultima generaţie sunt combinate cu experienţa companiei în prelucrarea lemnului, oferind astfel design şi fabricare personalizată produselor din lemn, cu brand-ul Masara, chiar în inima Transilvaniei. Masa din lemn Osiris, fabricată din lemn de molid, este preferata produsul vedetă al companiei.

Easy Engineering: Care sunt domeniile principale de activitate ale companiei?

Masara: Domeniul principal de activitate este fabricarea produselor din lemn, fabricarea de mobilă, în special mese de lemn, pentru interior cu picioare metalice şi blat din stejar masiv.

E.E: Care sunt noutăţile pentru anul 2020 în materie de produse noi?

Masara: Colaborând cu ingineri, designeri şi arhitecţi, îmbinam cunoștințele și abilităţile cu cele mai noi tehnologii din industrie pentru a ne asigura că proiectele sunt realizate în cele mai bune condiţii. O masă de lemn, de calitate, cu un design deosebit va atrage întotdeauna privirile. Pentru anul 2020, avem pregătite o serie de produse noi, unele dintre ele rulează deja pe site (www.masara.ro), iar altele noi pe piaţa din România urmează a fi adăugate.

E.E: Care sunt gamele de produse comercializate?

Masara: Gamele de produse fabricate şi comercializate sunt în primul rând mesele de interior. Dispunând de utilaje şi îndreptându-ne spre capacitate cât mai mare de producţie am decis să acceptăm şi alte comenzi cum ar fi: scări interioare, blaturi pentru mobilier din lemn masiv, masa de bucătărie, glafuri şi alte produse din lemn masiv, în limita disponibiltatii.

E.E: În ce stadiu se află piaţa în care activaţi, la momentul actual?

Masara: Piaţa în care activăm are un ritm ascendent, lemnul este un element natural, care se combină foarte bine cu celelalte elemente cum ar fi piatra, fierul etc. Oferta fiind mai mare decât cererea, ne străduim temeinic să îndeplinim cerinţele pieţei, calitatea pentru masa din lemn masiv fiind elementul primordial.

E.E: Ce ne puteţi spune despre tendinţele pieţei?

Masara: Tendinţele pieţei sunt îndreptate spre amenajarea caselor cu gust, multe idei provenite din stilul nordic. Unii preferă să lucreze cu designeri, alţii sunt proprii lor designeri. Indiferent ce soluţie aleg, le punem la dispoziţie instrumentele necesare, de la fişiere sursă şi până la vizualizarea produsului 3D. O masă de lemn realizată cu pricepere, va fi întotdeauna apreciată.

E.E: Care sunt cele mai inovatoare produse comercializate?

Masara: Considerăm inovatoare ideea cu configuratorul (https://masară.ro/product/configurator/), unde fiecare persoană poate să îşi creeze propria masa de living şi mai mult,  poate să o vadă gata. De asemenea, mesele sunt inovatoare prin stilul lor caracteristic, combinaţii de unghiuri şi materiale, frezări ale blatului, etc.

E.E: Ce estimări aveţi pentru anul 2020?

Masara: Anul 2020 a început mai bine decât aşteptările. Ţinta noastră este să dublăm vânzările faţă de anul precedent, să păstrăm calitatea şi totodată să intrăm pe piaţa din Germania. Cu toate că suntem aproape la jumătatea anului şi a avut loc pandemia, suntem în grafic cu tot ce ne-am propus. Realizarea de mese din lemn este una dintre pasiunile noastre principale.

Info: office@masara.ro

www.masara.ro