INTERVIU GRADINARIU – ADAPTAREA LA NOILE CONDITII ALE PIETEI

Easy Engineering: Ce produse/soluții noi aveți pentru clienții dvs.?

Grădinariu: Portofoliul Grădinariu de servicii și soluții de curățenie, igienizare și salubrizare a acoperit de mulți ani nevoile companiilor private și municipalităților în această direcție. Actuala criză medicală nu a făcut decât să acutizeze aceste nevoie și să accelereze într-o oarecare măsură ritmul de răspuns la acestea. Astfel, cu prețul unor eforturi susținute împreună cu partenerii noștri consacrați, avem stocuri suficiente și termene de livrare accelerate pentru produsele de maxim interes în această perioadă, precum aspiratorul urban Glutton 2411  cu varianta de igienizare H2O sau noul sistem tehnologic Hygienus, precum și sisteme de pulverizare cu soluții dezinfectante MB Dust Control.

E.E: Cum îi vor ajuta aceste produse/soluții în perioada următoare?

Grădinariu: Produsele pe care noi punem la dispoziția entităților care gestionează activități de curățenie, igienizare și salubrizare îi pot sprijini în aceste activități curente de întreținere a curățeniei stradale și creștere a calității aerului sau control al insectelor, precum și în măsurile recomandate pentru sporirea siguraței în timpul pandemiei precum dezinfecția și igienizarea spațiilor publice (străzi și alei, piețe, parcuri, școli), locurilor de joacă (bănci, echipamente de joacă), aleilor comerciale sau a spațiilor comune semi-publice (alei ale ansamblurilor rezidențiale).

E.E: Cum au reacționat colaboratorii dvs. la noile condiții de muncă?

Grădinariu: Putem spune că am observat un ritm de activitate standard în rândul clienților noștri sau chiar sporit la nivelul acestei arii de activitate atât de importante în aceste ultime luni și probabil la fel de importante în perioada imediat următoare conform ultimelor dezvoltări. În ceea ce privește furnizorii, aceștia si-au redus puțin ritmul de activitate conform reglementărilor de protecție și siguranță în vigoare în toate țările europene în care aceștia au facilități de producție, dar relațiile solide pe care Grădinariu le-a construit în întreaga sa activitate ne-au ajutat să beneficiem de suport și flexibilitate pe întregul circuit logistic și să răspundem prompt beneficiarilor noștri.

E.E: Cu ce produse/soluții inovatoare ați venit în întâmpinarea situației?

Grădinariu: După cum menționam mai devreme, în portofoliul nostru de produse existau deja soluții și produse adecvate gestionării acestei situații, iar pentru o parte dintre partenerii noștri a fost relativ ușor să adapteze activitatea și funcționalitatea produselor utilizate.

E.E: În ce condiții s-a făcut trecerea de la situația post COVID-19 la cea actuală?

Grădinariu: În ceea ce privește activitatea Grădinariu nu putem diferenția între situația înainte sau post pandemie, echipa noastră încercând în permanență să își optimizeze eficiența produselor și serviciilor în orice condiții și să asigure o gamă de servicii post-livrare care să poată face diferența pentru fiecare beneficiar în experiența de utilizare.

E.E: Ce estimări aveți pentru restul anului?

Grădinariu: În acest moment estimăm un ritm constant al vânzărilor datorită proiectelor demarate în perioada anterioară și a unei serii de proiecte în diferite etape de implementare. Procesul de vânzare a unor soluții complexe precum cele pe care le avem în portofoliu, precum și gradul posibil de customizare al acestora este unul de durată medie spre lungă, ca atare previzionarea este dificil de făcut chiar și în condiții standard de activitate.

Cu toate acestea,  orice estimare de evoluție este prematură în contextul schimbărilor zilnice pe care le observăm cu toții, cel mai important aspect al situației curente fiind capacitatea de adaptare, pe care compania noastră și-a dezvoltat-o constant în cei peste 25 de ani de experiență, atât la nivelul gamei de produse și a inovațiilor avansate, cât și la nivelul valorii adăugate de-a lungul întregului proces de vânzare (condiții comerciale flexibile adaptate specificului fiecărui client), cât și post-vânzare (service și mentenanță garanție și post-garanție).

Informații complete despre produsele și soluțiile pentru igienizare, salubrizare și întreținere stradală din portofoliul Grădinariu pot fi găsite pe site-ul companiei www.gradinariu.ro, iar consilierii specializați vă pot răspunde la orice întrebări în cel mai scurt timp la 021.344.14. 89 sau office@gradinariu.ro.