INGINERIE LA MAXIM: LAMBORGHINI URUS

Modelul Urus, oferă cele mai puține emisii CO2 dintre toate autovehiculele comparabile, combină un design unic, un interior fascinant și o performanță remarcabilă îmbinate cu versatilitatea și utilitatea de zi cu zi. Compania Lamborghini este încă o dată confirmată ca fiind unul dintre cei mai atractivi angajatori. Pentru al patrulea an consecutiv, compania a fost distinsă cu prestigioasa certificare „Top Employer Italia 2017”, o onoare acordată anual de către Top Employers Institute companiilor cu un mediu de lucru excelent și cu politici avansate de management al resurselor umane.

Realizarea unor standarde ridicate de bunăstare corporativă se desfășoară în paralel cu o perioadă de expansiune intensă pentru compania Sant’Agata Bolognese, care va extinde gama de produse începând cu anul 2018 cu un al treilea model SUV Urus. Deoarece proiectul a fost lansat, Lamborghini a angajat peste 320 de angajați noi cu contracte permanente.

În anul 2012 la Beijing Motor Show, Automobili Lamborghini a prezentat gama super atletică de SUV-uri. Prin modelul Urus, Lamborghini are o dinamică și un design complet redefinit. Modelul Urus, oferă cele mai puține emisii CO2 dintre toate autovehiculele comparabile, combină un design unic, un interior fascinant și o performanță remarcabilă îmbinate cu versatilitatea și folosirea de zi cu zi.

Capacitatea de aproximativ 440 kW / 600 CP și know-how-ul excelent al companiei în proiectarea tehnologiilor de categorie ușoară garantează o dinamică care îți taie răsuflarea. Gama de lux SUV are succes la nivel mondial și promite să crească în continuare. Odată cu lansarea modelului Urus, Lamborghini ar putea să își mărească segmentul de clienți ai brand-ului foarte mult – inclusiv familiile și clienții mașinilor sport Lamborghini care au condus până acum modelele SUV de la alte brand-uri. Piețele vizate sunt, în principal, SUA, Anglia, Germania, Rusia, Orientul Mijlociu și China. Volumul anual de producție este de aproximativ 3.000 de vehicule.

Noii angajați sunt concentrați în special în zonele de producție și R&D. Această creștere de personal este pe drumul cel bun cu investițiile planificate cu o creștere continuă a numărului de angajați. „Fiind reconfirmat ca un angajator de top este un semn clar că investiția constantă în oamenii noștri este un instrument important pentru viitorul succes al companiei. Lamborghini vede în prezent potențialul de creștere extraordinară: noul SUV va dubla terenul nostru de producție și volumele de vânzări. Suntem capabili să atragem cele mai bune talente cu puterea brandului nostru și să investim în dezvoltarea acestora profesională, un instrument crucial în ambițiile noastre viitoare”, afirmă Stefano Domenicali, Președinte și CEO al Automobili Lamborghini.

Perspective pozitive și convingătoare în pregătirea pentru o nouă eră

După un progres lung și o pregătire strategică extinsă pentru o creștere continuă, Lamborghini menține o perspectivă încrezătoare pentru acest an. Începând cu anul 2018, Lamborghini SUV Urus va fi al treilea model în gama de produse Lamborghini. De asemenea, este preconizată și o creștere substanțială în ceea ce privește capacitatea de producție a fabricii Sant’Agata Bolognese. Facilitățile de producție vor crește de la 80.000 la 150.000 mp, iar capacitatea de producție se va mări la 7.000 de unități pe an.