HUSQVARNA: TAIERI DE INALTA PRECIZIE

Încă un proiect important de infrastructură a beneficiat de calitatea produselor HUSQVARNA. În perioada aprilie-mai 2016, la un aeroport din Transilvania, au fost executate lucrări de reabilitare a pistei, veche de peste 40 de ani, de către compania Avis Instal – unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de tăieri și demolări controlate din România.

Pe toată perioada lucrărilor pista a fost închisă, iar antreprenorul general a impus un termen limită de terminare a lucrării de maxim 2 luni. Compania Avis Instal a fost selectată de antreprenorul general pentru a executa lucrări de tăiere și carotare beton, specifice reabilitării pistei. Utilizând o echipă de 12 oameni specializați, lucrările au fost executate în termenele de calitate și timp solicitate de antreprenor. S-au executat aproximativ 4.000 m de tăiere dale de beton, la 25 – 30 cm adâncime, curățare și lărgire rosturi la 10 – 15 mm lățime (adâncime de 3-4 cm) pe o lungime de 43.000 m, șanfrenare rosturi pe aceeași lungime, 10.000 de carotări în grosimea dalelor de beton pe o adâncime de 12-30 cm cu diametru Ø30 mm (necesare pentru rearmări de placă) și tăiere de beton proaspăt pe lungime de 2.000 m și adâncime 8-10 cm.

Lucrările de tăiere au fost executate cu o flotă de mașini de tăiat de pardoseala (floor saw) Husqvarna care a cuprins: o mașină de tăiat Husqvarna FS8400 Diesel de mare putere (84 CP) care poate tăia până la 53 cm adâncime, o mașină de tăiat Husqvarna FS500 Diesel de ultimă generație (48 CP și adâncime maximă de tăiere de 37 cm), două mașini de tăiat Husqvarna FS524 (24 CP și 24 cm adâncime) și două mașini de tăiat Husqvarna FS400LV (13 CP și 16 cm adâncime). “Suntem mândri că am fost parte din acest proiect. Vrem să mulțumim și de această dată partenerilor noștri de la Avis Instal pentru încrederea în calitatea produselor HUSQVARNA”, a declarat Beni Miron, Manager Vânzări Husqvarna Construcion Products România.

Husqvarna FS 7000

Este un ferăstrău mare, puternic, potrivit pentru tăierea la adâncime a podelelor și operațiunile care necesită productivitate înaltă. Capacitatea mare a acestuia, dimensiunile reduse, dar și manevrabilitatea bună îl fac un echipament extrem de versatil. În plus, tăietorul de asfalt-beton este echipat cu un sistem de evacuare și catalizator de oxidare diesel (DOC). De asemenea, diametrele lamei ajung până la 1.000 mm, oferind o adâncime maximă de tăiere de 411 mm. Datorită dotării cu sistemul inovator „IntelliSeal” acesta permite un minim de 500 de ore de lucru fără întreținere și elimină gresajul zilnic al rulmenților, conferind rezistență și durabilitate.

husqvarna text 1

Tăietorul este echipat cu ambreiaj electronic pentru eliberarea instantanee a puterii transmisiei, care îndeplinește toate normele de siguranță. De altfel, modelul este disponibil în două versiuni. O versiune cu trei trepte și una cu o singură treaptă de viteză. Versiunea cu trei trepte extinde gama de aplicații și permite o performanță optimă în timpul tăierii. Există și un tablou de bord cu afișaj digital pe care sunt afișate toate funcțiile importante, făcându-l ușor de monitorizat, iar sistemul „E-track” are o funcție de resetare integrată în acest display, ceea ce ușurează realizarea tăieturilor drepte.

Husqvarna FS 8400D

Este cel mai puternic din gama sa, fiind conceput pentru a produce mai mulți cai putere. De asemenea, este potrivit în toate aplicațiile grele de tăiere deoarece are un motor diesel turbo puternic, un sistem Quick Stick și un design compact. Sistemul brevetat de lame Husqvarna, care este folosit și la alte modele de tăietoare, permite ca unealta să fie utilizată până la 500 de ore fără întreținere. Acesta are o capacitate de tăiere superioară care asigură o tăiere precisă, rapidă și sigură. Pentru o manevrare ușoară, are un design ergonomic și o formă constructivă compactă.

 

Sistem eficient anti- vibrații

FS 8400D de la Husqvarna este unul dintre cele mai puternice și productive tăietoare de pe piață, dotat cu un sistem de transmisie a puterii patentat. În plus, ghidarea optimizată electric oferă o bună vizibilitate asupra marcajului de tăiere. Acest sistem de ghidare precisă la tăiere permite operatorului să facă ajustări chiar în timpul tăierii printr-o simplă atingere a unui buton. Modelul este disponibil în versiuni cu una sau trei trepte de viteză. Versiunea cu trei viteze extinde gama de aplicații și asigură o performanță optimă pentru aplicații de tăiere la pas. Mai mult, tăietorul este echipat cu ambreiaj mecanic pentru eliberare instantanee de transmisie a puterii, care îndeplinește normele de securitate. Sistemul de transmisie patentat este prevăzut cu o cutie de viteze în unghi drept care poate reduce vibrațiile și crește eficiența lamei. În plus, mai are un panou de control cu indicator de temperatură, ampermetru, tahometru și comutator ambreiaj.

 

SC HUSQVARNA PADURE SI GRADINA SRL

Sos. Odai 33-37, sector 1, 013601 Bucuresti

+40727 708 775

beni.miron@husqvarna.ro

www.husqvarnacp.ro