FORD TRUCKS, LIDER IN SEGMENTUL VEHICULELOR PENTRU CONSTRUCTII SI A VEHICULELOR SPECIALIZATE

Ford Trucks este liderul pieței locale de vehicule pentru construcții, pentru al doilea an consecutiv (conform Raportului Înmatriculări Poliție), cu o cotă de 28,3% în 2019, în timp ce în sectorul de vehicule specializate, în anul 2019 a crescut către locul al treilea în piață, cu o cotă de 22,2%, fiind lider în zona de vehicule municipale. Pentru modelul destinat activităților de transport internațional – Ford F-MAX, mizează pe dublarea cotei de piață.

Cu o experiență de peste 55 de ani pe piața construcțiilor de vehicule comerciale, Cefin Trucks unic importator Ford Trucks, distribuie pe piața românească o gamă completă de mașini: autotractoare, vehicule pentru construcții și vehicule specializate. Compania are o rețea de distribuție și asistență tehnică extinsă, cu reprezentanțe în București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Brașov, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea și Cluj-Napoca. Cu peste 18 ani de experiență în reparații pentru camioane și remorci, Ford Trucks efectuează reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci.

“Credem în serviciile ce aduc valoare adăugată precum: servicii post vânzare la cele mai înalte standarde, vânzări piese de schimb şi ulei, reparații şi montaje complexe de caroserie, vânzare de vehicule noi şi uzate, servicii de trade-in şi buy-back, suport în solicitarea și obținerea serviciilor de finanțare,” declară Stefano Albarosa – CEO Cefin Trucks.

Puterea adevărată, stabilitatea în toate condițiile și consumul redus de combustibil sunt caracteristicile care transforma Camioanele pentru Construcții Ford Trucks într-un partener de lungă durată.

Consumul redus de combustibil, sistemul puternic de frânare a motorului și durabilitatea extremă în toate condițiile de încărcare vin să depășească exigentele clienților, iar cabina ergonomică reînnoită sporește confortul și randamentul șoferului.

Durabilitatea este ADN-ul gamei de vehicule pentru construcții Ford Trucks

Toate vehiculele de construcții Ford Trucks au fost concepute și testate pentru șantiere de construcții dificile. Șasiul lor consolidat, le definește ca unul dintre cei mai buni jucători pentru terenurile de excavare dificilă.

Șasiul puternic și diferitele variante de axe asigură performanță în orice situație, iar sistemul de suspensie facilitează și oferă siguranța condusului pe orice tip de teren.

Confortul meritat, în echiparea standard

Funcționalitatea întâlnește estetica în cazul Vehiculelor pentru Construcții Ford Trucks, asigurând o călătorie confortabilă pentru cei care transportă o încărcătură mare.

În timp ce motorul puternic depășește obstacolele provocatoare unul câte unul, un mediu total ergonomic asigură confortul în interiorul cabinei.

Bucurați-vă de confortul cabinei extinse, în timp ce aerul condiționat standard și sistemul de ventilație mențin temperatura ideală pentru șofer.

Scaunele confortabile sunt esențiale pentru o călătorie plăcută, în timp ce scaunul șoferului, încălzit, cu suspensie pneumatică, menține confortul optim de conducere tot drumul. Volanul ajustabil pe ambele direcții poate fi ușor reglat pentru toți șoferii. Toate caracteristicile pot fi ușor de controlat, datorită tabloului de bord ergonomic.

Vehiculele pentru Construcții Ford Trucks oferă soluții flexibile pentru diverse proiecte, datorită opțiunii de transmisie automată cu diferite moduri de utilizare pentru șosea și teren.

Transmisie automată

Transmisia automată în 12 trepte este furnizată ca opțional pentru vehiculele de 420 CP. Sistemul selectează în mod automat viteza adecvată pentru fiecare situație și oferă confortul vitezei.

Moduri de utilizare a transmisiei automate

Modurile Eco, Off-Road și Rocking sunt compatibile cu toate tipurile de șosea și teren. Modul Eco asigură economia de combustibil fără a compromite performanța. Modul Off-Road este ideal pentru terenul dificil cu tracțiunea să excelentă. Modul Rocking reprezintă un sprijin puternic împotriva riscului de a rămâne blocat pe un teren cu noroi.

Aer condiționat

Sistemul de aer condiționat îmbunătățit, furnizat ca o caracteristică standard, menține temperatura ideală a cabinei în orice condiții meteo.

Consolă frontală ergonomică

Consola frontală ergonomică asigură un control absolut al tuturor caracteristicilor vehiculului cu un câmp vizual excelent.

Tablou și computer de bord

Toate informațiile necesare pot fi accesate în timpul consului, deoarece tabloul de bord electronic și computerul de bord sunt luminate de îndată ce contactul este pus. Computerul de bord afișează date importante de la nivelul de Adblue la consumul de combustibil instantaneu, și de la informații legate de viteză la orele de funcționare a motorului.

www.ford-trucks.ro