FORD TRUCKS, ALATURI DE SOCIETATEA NATIONALA CRUCEA ROSIE ROMANIA

În contextul în care traversăm o perioadă cu mari provocări pentru siguranța noastră și a celor din jur, Cefin Trucks se implică în societate, alăturându-se acțiunilor Societății Naționale Crucea Roșie România. Noul Ford F-MAX va fi astfel transportator al donațiilor primite de Crucea Roșie și distribuite către principalele spitale și centre ce au mare nevoie de ele.

Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a început activitatea din acest nou rol.

Serviciile companiei, atât de service cât și vânzări, sunt în continuare la dispoziție în condițiile programului zilnic cunoscut. Asigură prevederea tuturor măsurilor de siguranță pentru clienți și angajați.

 Ford Trucks furnizează vehicule comerciale pentru curățenia orașului, construcții și transporturi, contribuind astfel la susținerea acestor activități esențiale pentru societate în aceste momente.

www.cefintrucks.com, https://www.ford-trucks.ro/