A fost transformat aspectul vehiculului premiat și a fost proiectată noua ediție F-MAX Blackline pentru clienții care-și doresc un vehicul exclusivist, cu un stil diferit și mai multă prestanță.

Seria „Blackline” e una limitată, de 250 de vehicule, ceea ce înseamnă că va putea fi obținută de un număr limitat de clienți din lume. În plus, fiecare client va primi o etichetă cu o serie unică, care indică numărul vehiculului din serie.

Trebuie să menționăm performanța și designul atât de puternice în ADN-ul Ford Trucks. În plus față de această performanță, F-MAX a fost alături de echipe câștigătoare din Campionatul Mondial de Raliuri, cursele europene de camioane și Campionatul Mondial de Anduranță din anii precedenți. Hai să aruncăm împreună o privire mai atentă la Blackline, care încorporează spiritul de performanță al F-MAX în designul său. Benzile negre îi conferă culorii gri a camionului un aspect sportiv, fiind completate de aceste benzi albastre. Benzile sunt aplicate pe fața și pe lateralele vehiculului. Faruri LED negre, trepte negre, oglinzi negre, eticheta „500 CP” de sub oglinda neagră, detalii negre pe aripă, jante negre, model negru și albastru pe fustele laterale. Cea mai importantă e eticheta care ne arată că acesta a fost primul camion produs dintr-o serie limitată de numai 250 de bucăți. Asta-ți arată cât de special este acest vehicul. Aceste caracteristici ar trebui să-ți sugereze esența Blackline.

F-MAX L

Pe lângă aceste beneficii legate de consumul de combustibil, a fost lansat un alt produs, F-MAX L. Având ampatamentul de 3.750 mm și rezervorul de combustibil de 1.350 L, F-MAX L poate călători până la 5.000 km cu un singur plin, ceea ce înseamnă că clienții noștri pot realimenta în locațiile partenerilor lor preferați, fără a mai avea bătăi de cap de-a lungul întregii călătorii.

Noua funcție „Eco +

Aceasta va fi standard pentru toate modelele F-MAX și F-MAX L de acum înainte și poate asigura economii de combustibil de până la 5 %. Folosind un algoritm complex și funcția de croazieră, care ajustează turația motorului în funcție de condițiile de drum, sistemul stabilește o viteză maximă și împiedică condusul agresiv pentru a economisi combustibil. Totul este controlat prin șapte parametri diferiți, ceea ce înseamnă că veți putea face economii de combustibil mai mari chiar decât cel mai eficient șofer. Pentru rezervorul de 1.350 L al F-MAX L, o economie de combustibil de 5 % înseamnă 67 L, adică economisiți mai mult de un plin al unui autoturism standard. Având în vedere că aceste vehicule călătoresc în jur de 120.000 km pe an, puteți economisi până la 2.000 L de combustibil, ceea ce e o diferență semnificativă. În plus, proprietarii de parcuri auto pot controla și monitoriza aceste caracteristici în aplicația My Ford Trucks. Proprietarul parcului auto poate activa de la distanță modul „Eco + Mode”, poate monitoriza cât timp a fost folosit sau poate lăsa aceste decizii la latitudinea șoferului.

ConnecTruck

ConnecTruck este primul proiect tehnologic de vehicule conectate al Ford Trucks. E deja disponibil de doi ani. Ce putem face cu ConnecTruck? Putem diagnostica de la distanță vehiculele în cazul unor avarii neașteptate și putem împărtăși starea vehiculului prin call centerul cu dealerii. Putem actualiza de la distanță unele module și, datorită noii aplicații mobile My Ford Trucks, utilizatorii pot vedea date despre vehicul în timp real. Aplicația mobilă le permite utilizatorilor să creeze rapoarte retrospective privind utilizarea vehiculelor. Vor fi introduse treptat aplicația mobilă de nouă generație și funcțiile de control la distanță așteptate cu nerăbdare. Acestea le vor permite utilizatorilor My Ford Trucks să-și controleze vehiculele de la distanță și le vor oferi șoferilor un nivel și mai ridicat de confort. Cu alte cuvinte, a fost actualizată aplicația care e activă deja de doi ani și a fost îmbunătățită experiența utilizatorului cu o interfață nou-nouță.

ConnecTruck se poate folosi pentru a controla o parte din funcțiile camionului și pentru a-l comuta în modul de siguranță. Există și un portal web unde se pot vedea tot felul de informații despre camion: www.connectruckglobal.com. Trebuie doar autentificare și se pot găsi multe informații utile. Ca proprietar de parc auto, puteți vedea toate specificațiile tuturor vehiculelor dvs. și puteți obține rapoarte la zi oricând de pe acest site.

www.ford-trucks.ro