FACETI CUNOSTINTA CU MODELUL X DE LA TESLA

Modelul X este cel mai sigur, rapid și capabil SUV din istorie. Modelul standard, cu tracțiune integrală și cu o baterie de 90 kWh oferă o distanță de 400 km, având scaune ample pentru șapte adulți și pentru bagajele acestora. De asemenea, modelul X este extrem de rapid, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde. Noul model este conceput având siguranța ca prioritate. În plus, bateria montată pe podeaua mașinii reduce centrul de greutate, astfel că riscul unei răsturnări este înjumătățit față de cel al oricărui vehicul din clasa sa. Structura bateriei întărește Modelul X împotriva intruziunilor laterale de impact și, fără un motor pe benzină, portbagajul mare din față acționează ca o zonă uriașă de diminuare a impactului.

Modelul X scanează drumurile înconjurătoare cu ajutorul camerei, al radarului și al sistemelor sonare, oferind șoferului un feedback în timp real ajutând la evitarea coliziunilor. Chiar și la viteze de autostradă Modelul X este conceput pentru a frâna automat în cazul unei urgențe.

Fără poluare

Un filtru HEPA elimină bacteriile, virusurile și poluarea chiar înainte ca acestea să circule în interiorul cabinei. Sunt trei moduri de funcționare: circularea cu aer de afară, re-circularea aerului din interior și modul de apărare biologic care creează presiune pozitivă în interiorul cabinei pentru a proteja pasagerii.

Uși „Falcon Wings”

Aceste uși permite accesul ușor la locurile din rândurile doi și trei chiar și într-un loc de parcare îngust, în timp ce ușile SUV-urile tradiționale sau cele glisante ale Minivan-urilor nu ar putea face acest lucru. Ușile „Falcon Wings” se articulează ușor în sus și într-o parte, permițând pasagerilor să intre atât prin față, cât și prin spatele vehiculului.

tesla text

Aerodinamic

Modelul X este capabil să realizeze 400 km distanță datorită designului său aerodinamic. La 0,24, coeficientul aerodinamic al Modeului X este cu 20% mai mic decât cel al celui mai bun SUV.

„Big Sky”

Modelul X are un parbriz din sticlă cu cea mai mare panoramă, oferind o vedere de neegalat. Nuanțarea solară optimizată și vederea fără obstacole creează o vizibilitate nelimitată pentru șofer și pasageri.

Totul se potrivește

Depozitați bagajele fiecăruia în portbagajul din față, în zona de marfă din spate și chiar și sub scaunele pasagerilor.

Portbagajul din față este suficient de mare pentru depozitarea a doi saci de golf, iar zona de marfă din spate poate înmagazina atât biciclete, schiuri, cât și snowboard-uri. Modelul X este primul vehicul electric cu o capacitate de remorcare de aproximativ 2.200 de kg.