DYNAMO SI MAGIA IMPOSIBILULUI

Cel mai captivant magician britanic al ultimului deceniu, Dynamo, a uluit publicul şi celebrităţile din întreaga lume cu iluziile de mari proporţii care au depășit imaginația privitorilor, scamatorii incredibile şi spectacole stradale de magie. Fani ai magiei şi iluzionismului, pregătiţi-vă să fiți uimiți!

Începând din 20 octombrie, de la ora 22:00, regele magiei se întoarce pe Discovery Channel cu al patrulea sezon Dynamo şi magia imposibilului, pentru a-şi încânta telespectatorii cu numere de magie.

Emisiunea a urmărit destinul lui Dynamo, de la originile sale modeste din oraşul natal Bradford, până la transformarea într-unul din cei mai renumiți iluzionişti ai lumii, despre care se vorbeşte din ce în ce mai mult după fiecare nou număr de senzație Printre cele mai cunoscute trucuri ale sale se numără o plimbare deasupra râului Tamisa, coborârea în mers pe faţada clădirii cotidianului LA Times sau levitarea în faţa statuii lui Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro, Brazilia.

În cea de-a patra serie a emisiunii Dynamo şi magia imposibilului, telespectatorii îl urmează pe Dynamo în călătoriile sale prin L.A., San Francisco şi Paris şi, pentru prima dată, chiar în India, înainte de a se îndrepta spre Londra şi a reveni în nordul Angliei, unde a început de fapt povestea. De la vedete ale muzicii, la actori şi simplii trecători, reacţiile la numerele de magie realizate de Dynamo sunt contagioase. Acesta reuşeşte să uluiască pe oricine îi iese în cale. Alături de alte vedete invitate în emisiune, inclusiv membri ai formaţiilor Coldplay şi One Direction, Sam Smith şi starul bollywoodian Irfan Khan, Dynamo va purta telespectatorii în aventuri pline de magie care îi vor lăsa fără cuvinte chiar și pe cei mai cinici.

În primul dintre cele patru episoade nou-nouţe, Dynamo aterizează în ţara soarelui, a surfingului şi a viselor măreţe, California, mistificând şi uluind pe oricine îi iese în cale. În senzaţionalele numere de magie făcute pe străzile americane despică monede pentru şmecherii de pe dealurile din San Francisco şi îi produce o găleată plină cu bani unui muzician ambulant din Los Angeles. Episodul final îl va aduce acasă, în oraşul său natal, Bradford, din nordul Angliei, pentru un spectaculos număr de dispariţie.

Emisiunea Dynamo şi magia imposibilului va capta atenţia tuturor iubitorilor magiei din lume şi îi va ului; pur şi simplu, publicul nu îşi va putea crede ochilor!

dynamo text

Biografie

Ridicat la rangul de cel mai captivant magician britanic al ultimelor decenii, Dynamo a uluit publicul şi celebrităţile din întreaga lume cu iluziile de mari proporţii care au rupt barierele genului, scamatorii incredibile şi spectacole stradale de magie inovatoare.

Lista admiratorilor celebri ai tânărului de 31 de ani arată mai degrabă ca o veritabilă enciclopedie a elitei hollywoodiene; Will Smith, P Diddy, Jay Z, Coldplay, Russell Brand, Gwyneth Paltrow, The Black Eyed Peas şi Paris Hilton sunt doar câteva dintre numele care i-au elogiat talentul unic.

Dynamo l-a năucit efectiv pe Tinie Tempah scoţându-şi un lanţ din gât şi a uimit fostul cuplu favorit al Americii, Ashton Kutcher şi Demi Moore, mâncând o bucată de sfoară şi trăgând-o pe lungimea trunchiului. Miliardarul Richard Branson a făcut realmente o reverenţă în faţa sa după ce i-a văzut unul dintre spectacole, iar Lindsay Lohan nu şi-a mai găsit cuvintele după ce a fost levitată de pe scaun.

Bunicul a fost cel care i-a făcut cunoştinţă cu magia, dar tânărul Steven Frayne şi-a desăvârşit abilităţile pentru a se apăra de bătăuşii care îl tachinau pentru afecţiunea sa, iar scamatoriile incredibile pe care le făcea l-au făcut imediat celebru în cadrul comunității locale.

După mulţi ani, Steven apare la New York Hilton în timpul centenarului dedicat lui Houdini şi dă o reprezentaţie în faţa colegilor de breaslă, inclusiv a aclamaţilor magicieni Aaron Fisher şi David Blaine.