DEMI LOVATO SI NICK JONAS GAZDUIESC A 15-A ANIVERSARE HONDA CIVIC TOUR

Bine-cunoscuții artiști, Demi Lovato și Nick Jonas au apărut la evenimentul Honda Press Preview în timpul Salonului Auto de la New York pentru a anunța faptul că vor fi cap de afiș la Honda Civic Tour, din această vară. Evenimentul care va fi găzduit de cele două vedete – „Viitorul Acum” este promovat în exclusivitate de Live Nation și va fi lansat în 24 iunie 2016, în Miami. Demi și Nick vor merge în turneul lor în 37 de orașe din SUA, inclusiv New York, Los Angeles, Chicago, Las Vegas și multe altele.

„Ne dorim ca fanii noștri să intre în lumile noastre și să se simtă parte din Honda Civic Tour: Viitorul Acum, din momentul în care vor intra în locul în care va avea loc evenimentul, până în momentul în care vor pleca”, spune Demi Lovato. Nick Jonas adaugă: „Așteptăm cu nerăbdare să creăm o experiență de neuitat care nu va mai semăna cu niciuna de până acum.”  Biletele pentru evenimentul Honda sunt la vânzare deja. Honda Civic Tour invită, de asemenea, fanii să se conecteze la experiența concertului vedetelor prin tombolele The Power of Dreams. Începând de astăzi și până în 27 august, un deținător norocos al biletului și un invitat de la fiecare spectacol de-a lungul turneului, vor fi selectați pentru o experiență unică VIP în culise, inclusiv un tur de arenă, o privire în interiorul autobuzului în care vor fi Demi și Nick, o șansă de a merge pe scenă înainte de spectacol și o întâlnire privată cu Demi și Nick. Fanii pot intra în cursa pentru șansa de a câștiga pe site-ul Honda.us/tix.

2016 Honda Civic Sedan designed and autographed by Demi Lovato
2016 Honda Civic Sedan designed and autographed by Demi Lovato

Continuându-și tradiția și începând de astăzi până în februarie 2017, fanii vor putea să concureze pentru a câștiga o mașină nou-nouță Honda Civic Sedan proiectată de Demi Lovato, care o va personaliza cu autograful ei, o motocicletă Honda Grom personalizată cu autograful lui Nick Jonas sau o excursie la finala The Forum din Los Angeles, în septembrie 2017. Mai multe informații și regulile pentru toate tombolele găsiți pe site-ul HondaCivicTour.com. Anul 2016 marchează a 15-a aniversare a Honda Civic Tour. Peste 4.2 milioane de fani au participat la acest eveniment încă din anul 2001 pentru a vedea 68 de artiști, inclusiv One Direction, Maroon 5, Linkin Park, Fall Out Boy, Panic! At The Disco, blink-182, The Black Eyed Peas, Incubus și mulți alții.