DAF ROADSHOW, LA A 10-A EDITIE IN ROMANIA

Flota demo oficială de camioane a producătorului DAF, timp de 3 săptămâni, 13-31 mai, a făcut un adevărat tur de forță prin România, desfășurând nu mai puțin de cinci evenimente, în locații diferite din țară: Arad, Gilău, Braşov, Suceava și Bucureşti.

Eveniment de tradiție pentru EVW Holding, DAF Roadshow a ajuns la a 10-a ediţie, graţie interesului crescut fata de camioanele DAF. EVW Holding a luat decizia de a fi în proximitatea utilizatorilor locali, partenerilor și potențialilor clienți, prezentând noua gama de camioane “Pure Excellence”, precum şi îmbunătățirile semnificative și beneficiile acestora, dintre care amintim: până la 7% reducere a consumului de combustibil, interval de revizie de până la 200 000 km, 100 kg în plus de încărcătură utilă, confort sporit pentru șofer și siguranță crescută.

Punctul de atracție a fost reprezentat de sesiunile de test-drive cu diferite configurații, participanții putând astfel să se convingă de confortul sporit în cabină, de silențiozitatea noilor motoare, de manevrabilitatea și robustețea acestor camioane. În fiecare dintre locații au fost disponibile pentru testare 5 unități:

  • DAF XF FT 530 D Super Space Cab cu semiremorcă Krone;
  • DAF XF FAR 450 cu suprastructură BDF;
  • DAF CF FAD 480 Day Cab cu basculantă KH Kipper;
  • DAF CF FAN 340 Space Cab cu suprastructură de expunere piese;
  • DAF LF FĂ 290 cu suprastructură Tal Techniek.

Totodată, în cadrul evenimentelor s-au desfăşurat şi fazele preliminare ale competiei internaţionale “DAF Driver Challenge”, unde peste 60 de competitori din România, pasionaţi de camioanele DAF au susţinut un test grilă cu 55 de întrebări. Pe baza rezultatelor obținute, au fost aleşi cei 5 finalişti care îşi vor disputa titlul de “Cel mai bun şofer de camion” din România, în Finala Naţională, organizată la Gilău, 13-14 iunie 2019. Cel mai talentat dintre șoferi va reprezenta România la competiţia internaţională ‘’DAF Driver Challenge’’.

Printre sesiunile de ride&drive, networking cu prezentați ai EVW Holding şi DAF, prezentări şi cursuri de conducere economică, clienţii au fost invitaţi să participe la tombolă, miza fiind o invitaţie la DAF Experience 2019, 18-20 septembrie în Eindhoven-Olanda.