DAF ROADSHOW 2013 IN ROMANIA

DAF Roadshow 2013, prezent în cincisprezece ţări europene, a adus anul acesta două reprezentări în România pentru prima dată în ultimii cinci ani. Prima oprire a avut loc la filiala EVW Holding din Arad în data de 15 mai şi a stârnit o curiozitate demnă de invidiat – prezenţa a peste 120 de clienţi importanţi din vestul ţării. Al doilea popas al convoiului DAF pe teritoriul României a avut loc în capitală, unde asemenea a fost o prezenţă numeroasă, având alături mulţi Key Accounts din zona de sud.

Bineînţeles, cea mai mare atracţie a Roadshow-ului a reprezentat-o şofarea vehiculelor din caravană, venite special din Olanda: CF şi LF ATe (Advanced Transport Efficiency) şi în premieră două camioane noi XF EURO6. Magazinul mobil de piese DAF a reprezentat deliciul celor ce au ţinut să atingă şi să achiziţioneze piese OE şi obiecte promoţionale DAF genuine.

EVW Holding unicul dealer DAF în România, continuă în acest fel o campanie susţinută de marketing, parte a strategiei EVW Holding pe 2013. Scopul importatorului DAF este acela de a impulsiona prin acţiuni bine poziţionate vânzările de unităţi noi EURO5 (posibile numai până la finalul anului 2013). În acelaşi timp aduce aproape de clienţi gama EURO6 acum prin XF şi până la sfârşitul verii, prin noile modele CF şi LF.

EVW Holding este un business construit de peste 21 de ani în jurul camionului. Oferă astăzi servicii integrate clienţilor prin cele cinci divizii de business:

– vânzări camioane noi (DAF, Isuzu, Tatra Phoenix);

– vânzări camioane rulate (toate mărcile);

– service camioane (Service Autorizat DAF, service pentru toate mărcile de vehicule comerciale);

– vânzări piese camioane (OE DAF şi after-market);

– vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line).

Cel mai important criteriu în dezvoltarea noului DAF XF a fost eficienţa maximă în transport. Rezultate – un vehicul economic şi fiabil, costuri de operare scăzute, greutate redusă  şi o disponibilitate maximă a vehiculului. Cu un şasiu complet nou, transmisii noi şi motoarele PACCAR MX-13 Euro 6, DAF XF EURO 6 este cel mai bun XF creat vreodată, atât pentru operatorul de transport, cât şi pentru şofer.

Noul XF vine cu noutăți și în materie de performanță: motoarele PACCAR Euro 6 complet noi: MX-11 şi MX-13. Acestea dispun de un design avansat cu rampa de injecție comună, turbocompresor cu geometrie variabilă, EGR, SCR şi filtru de particule active.

Plaja de puteri variază între 410 si 510 CP,  cu un cuplu cuprins între 2.000- 2.500 Nm. Şasiul este complet nou, cu o dispunere inteligentă a componentelor, capacitate a rezervorului de combustibil de maximum 1.500 litri, suspensie nouă pentru cabină  şi punţi care asigură o foarte bună stabilitate a vehiculului.

“Ca urmare a acţiunilor de la Arad şi Bucureşti, divizia de vânzări camioane a semnalat primele discuţii importante în vederea achiziţiei de XF EURO6 în România şi 25 de comenzi pentru vehicule EURO5. “