DAF LANSEAZA NOILE MODELE DE CAMIOANE EURO 6 PENTRU CONSTRUCTII

Compania DAF va lansa noi modele de camioane Euro 6, dezvoltate special pentru aplicații în industria de construcții. Noul model de camion DAF CF are o gardă la sol mai ridicată, specială pentru aplicaţii off-road și numeroase dotări inteligente pentru o operativitate sporită şi costuri de operare reduse. Modelul are si elemente stilistice robuste, care îl individualizează. Emisiile Euro 6 sunt extrem de scăzute, comparativ cu non-Euro. Un Euro 6 emite cu 95% mai puțini azotați decât un Euro 1 și cu 97% mai puține particule. Progresele sunt atât de mari încât producătorii susțin că emisiile unui Euro 6 sunt mai curate decât aerul din majoritatea orașelor mari europene.

Design robust

Primul lucru care iţi atrage atenţia cu privire la noile modele de camioane este design-ul lor caracteristic, ce sugerează puterea, datorită grilei negre distinctive, cu fante mari și designului nou de brand de pe bara de protecție, realizate din oțel galvanizat, pentru robustețe maximă. Capacele farurilor sunt realizate din Lexan incasabil, iar o tablă de oţel cu grosimea de 3 mm a fost montată sub bara de protecție pentru a proteja radiatorul.

Această placă de protecție poate rezista la sarcini de pana la 4 tone. Bara de protecție de pe noul DAF CF este dotată cu faruri de ceaţă integrate şi lumini adaptive fiind este compusă din trei părți distincte, care pot fi înlocuite individual, la nevoie, pentru a minimiza costurile de operare. Este montată la un unghi de 25 ° iar acest lucru, împreună cu garda la sol de 40 cm sunt caracteristicile care fac ca vehiculul să poată fi utilizat cu succes pe drumuri neasfaltate.

Confort optim

Noile camioane dispun de un nivel ridicat de confort al șoferului și de o ușurință maximă de utilizare. Au fost dotate cu accesorii suplimentare care oferă şoferului acces uşor în cabină şi o vizibilitate mai bună asupra încărcăturii din spate. Scaunele sunt foarte confortabile, la fel ca la și celelalte modele din gama versatilă CF, iar tabloul de bord, în care a fost integrat sistemul Wizard Performance Driver și noile switch-uri, poziţionate ergonomic, este foarte elegant. Volanul este proiectat cu comenzi integrate.

Tehnologie de vârf

Noul DAF CF este ideal pentru utilizarea în sectorul construcțiilor și industria lemnului. Ca un tractor 6×4 cu trei osii, construcția CF este foarte potrivită pentru aplicații speciale sau pentru transportul de copaci sau stâlpi. Oferă o masă maximă autorizată mare, de 32 până la 44 de tone.

Moile Euro 6 înglobează tehnologie de vârf – motoare de 11 l (400-440 CP) şi 13 l (410-510 CP), cu injecţie common-rail şi turbocompresor cu geometrie variabilă care, deşi poartă un sistem de evacuare complex, ce cuprinde SCR, EGR şi filtru de particule, care cântăreşte cu circa 300 kg mai mult decât propulsorul Euro 5, se regăseşte în final, într-o diferenţă de greutate de numai 90 kg, restul fiind absorbit de noul design al şasiului, axelor, suspensiei, cabinei etc. Toate modelele sunt disponibile cu o conductă de evacuare verticală, șasiu rigid şi unitatea SCR integrată. Noile camioane pot să încorporeze atașamente, cum ar fi un plug de zăpadă.