DAF INTRODUCE CAMIONUL PENTRU DISTRIBUTIE LF SILENT

În urma lansării de succes a modelelor CF şi XF Silent, DAF dezvăluie, de asemenea, un camion pentru o distribuţie extra-silenţioasă bazată pe modelul CF. Noul model a fost special conceput pentru distribuţie urbană şi regională în zone în care restricţiile de zgomot sunt aplicate seara şi noaptea.

Extinderea gamei Euro 6 pentru a include FL Silent este un exemplu foarte bun a eficienţei în transport DAF: o filozofie care are ca scop sporirea eficienţei camionului prin reducerea costurilor de exploatare şi asigurarea disponibilităţii maxime a vehiculului.

Silent Mode, care poate fi activat printr-o simplă apăsare de buton de pe bord, modeul extra-silenţios LF are un nivel de zgomot care nu depăşeşte 72 dB (A şi îndeplineşte condiţiile pentru certificarea “Silent Truck”. Acest lucru permite mărfurilor să fie încărcate în zone unde sunt aplicate restricţiile de zgomot seara, noaptea şi dimineaţa. Aceasta contribuie la o flexibilitate maximă operaţională şi, prin urmare, la o eficienţă şi mai mare.

Noul model DAF de 7.5 tone, LF Silent, este echipat cu un motor eficient de 4.5 litri PACCAR PX-5. Motorul este deja cunoscut pentru nivelul scăzut de zgomot şi este legat de o cutie de viteze automată Tronic în şase viteze. DAF poate livra noul LF Silent cu o cabină de zi, cabină de zi extinsă şi cabină pentru dormit, având o gamă largă de opţiuni de ampatament.