dav

COVID-19: IVECO ALATURI DE COMUNITATILE LOCALE PENTRU A COMBATE RASPANDIREA VIRUSULUI IN EUROPA

Pe măsură ce virusul COVID-19 afectează viața personală și profesională a fiecăruia, acțiunile umanitare devin imperios necesare. Pentru a depăși aceste vremuri dificile, IVECO rămâne de partea comunităților în care își desfășoară activitatea, lucrând fără încetare și păstrând un dialog deschis pentru a oferi sprijin eficient, astfel încât clienții și vehiculele lor să poată continua să își joace rolul important, asigurând operarea eficientă a lanțului de aprovizionare.

Brandul IVECO sprijină diverse inițiative locale din toată Europa pentru a răspunde provocărilor ridicate de pandemie. Thomas Hilse, Președintele IVECO Brand a declarat: “Brandul IVECO este conștient de responsabilitatea sa socială, fiind unul dintre cei mai mari producători de camioane și autobuze din lume. Vehiculele noastre permit transportul de mărfuri critice și ajută la protejarea comunităților locale, precum și la susținerea producției globale de produse alimentare și la construcția infrastructurii vitale. Vom rămâne de partea comunităților noastre pentru a le susține: pentru că doar împreună suntem de neoprit”.

În România, IVECO a pus la dispoziția autorităților flota sa de vehicule DEMO în vederea utilizării în acțiunile de transport necesare în această perioadă. Primele trei vehicule IVECO Daily de 3,5 tone au fost puse la dispoziția Societății Naționale de Cruce Roșie Română cu titlu gratuit: două sunt echipate cu box de congelare și unul este prevăzut cu o box izolat termic pentru transportul echipamentelor medicale. Două dintre vehicule sunt alimentate cu Gaz Natural Comprimat (GNC), iar ENGIE România a oferit furnizarea de combustibil gratuit pentru întreaga perioadă în care Crucea Roșie va utiliza vehiculele. Un al patrulea vehicul IVECO Daily furgon a fost dat în folosință gratuită Comunității locale din Galați pentru transportul de produse alimentare și materiale sanitare pentru persoanele cu dizabilități sau persoanele defavorizate. Toate unitățile vor rămâne la dispoziția utilizatorilor pe toată durata luptei cu pandemia.

În Spania, fabricile IVECO utilizează imprimante 3D pentru a produce viziere de protecție. Peste 400 de unități au fost livrate într-o săptămână către spitale, Crucea Roșie, centre de îngrijire și poliție. De asemenea, IVECO Spania a donat materiale de protecție personală, cum ar fi măști și mănuși, guvernelor regionale din Madrid și Castilia y León. În cadrul celei mai recente donații, fiecare fabrică a donat 1.600 de măști chirurgicale și 200 de măști FFP2.

În Italia, IVECO a donat utilizarea a cinci vehicule Daily până la sfârșitul lui noiembrie 2020 biroului Piemont al Crucii Roșii. Vehiculele au fost pregătite, dezinfectate și predate, gata pentru a lupta împotriva răspândirii COVID-19. IVECO oferă, de asemenea, utilizarea gratuită a trei vehicule asociației non-profit “Soccorso dell’Ordine di San Giovanni din Italia” (Sezione di Ciriè) pentru ca aceasta să își susțină activitățile.

În Finlanda, IVECO a donat spre utilizare către Helsinki University Hospital o ambulanță nouă IVECO Daily pentru următoarele trei luni. Aceasta va transporta la spital pacienți infectați cu Covid-19.

În cele din urmă, pentru a sprijini profesioniștii din transporturi în efortul de a menține lanțul de aprovizionare funcțional, brandul își menține operativi toți dealerii autorizați și atelierele. Tehnicienii și mecanicii IVECO lucrează pentru a asigura clienților cele mai bune servicii. Ori de câte ori este posibil, ei realizează tele-diagnoza și intervenții software de la distanță pentru vehiculele IVECO S-WAY și pentru noul Daily. IVECO se asigură că normele siguranță sunt aplicate în toate interacțiunile cu clienții săi.