Orice afacere – fie că vorbim despre un atelier de creații vestimentare care se bazează pe comerțul electronic sau despre un gigant al telecomunicațiilor – are propriul ADN, o viziune și o abordare unică. Ce au în comun? Nevoia de continuitate. Dacă ar fi să adăugăm acest lucru la provocările recente din mediul digital, inclusiv variațiile care necesită o capacitate de a scala rapid în funcției de creșterea cererii, atunci putem observa cu ușurință cât de important este să investim în echipamentele potrivite.

Pe scurt, atunci când o perioadă de nefuncționare ar putea genera probleme serioase pentru companie, alegerea unei soluții de alimentare neîntreruptibilă (UPS) de încredere și eficientă este o variantă ce ar trebui luată în considerare. Un exemplu bun este cea mai nouă generație a UPS-ului Liebert® Trinergy™.

Proiectat în jurul spațiului IT, Liebert® Trinergy™ Cube este creat și pregătit să evolueze odată cu cerințele comerciale în creștere. Produsul oferă cel mai înalt nivel de disponibilitate a energiei, precum și costuri totale de operare (TCO) atractive, un consum minim de energie și emisii reduse de CO2. Liebert® Trinergy™ Cube se remarcă printr-o serie de funcții de neegalat, oferind până la 99% eficiență în modul online dinamic și o capacitate  de până la 200 kW sau 400 kW pe fiecare modul de putere.

Scalabilitatea a Liebert® Trinergy™ Cube îi permite acestuia să îndeplinească orice cerință de alimentare a sistemului, de la 150 kW până la 27 MW, în paralel. Liebert® Trinergy™ Cube revoluționează alimentarea cu energie electrică, pentru performanțe de neegalat în materie de disponibilitate, capacitate și eficiență.

De ce să alegeți acest produs?

• Cea mai mare eficiență disponibilă, la ora actuală, în piață: de până la 99,5%;

• Modul online dinamic oferă cea mai mare disponibilitate și o eficiență de până la 99%;

• Scalabilitate fără întreruperea alimentarii sigure de până la 3,4 MW într-o singură unitate și până la 27 MW în sistem paralel;

• Niveluri optime de flexibilitate la instalare;

• Capacitate inteligentă – alimentare flexibilă;

•Opțiune de baterii litiu-ion pentru a se adapta la toate scenariile;

• Serviciile Vertiv™ LIFE™ pentru diagnoză de la distanță și mentenanță predictivă;

7 avantaje, într-o singură soluție:

Disponibilitate: timpi de funcționare îmbunătățiți

Liebert® Trinergy™ Cube transformă spațiul dedicat infrastructurii critice într-un loc liniștit, grație capacității sale avansate de diagnosticare, urmărire a datelor, măsurare și înregistrare, precum și funcțiilor de mentenanță predictivă și analiză a evenimentelor. Combinat cu o arhitectură tolerantă la defecțiuni, mentenanță concurentă și scalabilitate fără întreruperea alimentării sigure, Liebert® Trinergy™ Cube garantează o funcționare continuă și o protecție premium pentru afacerea dumneavoastră.

Capacitate și instalare flexibilă

Datorită modulelor de putere cu densitate mare, Liebert® Trinergy™ Cube este singurul UPS static care poate atinge până la 3,4 MW într-o singură unitate, astfel încât capacitatea poate fi extinsă până la cel mai înalt nivel.

În plus, arhitectura de ultimă generație și tipurile de conexiuni permit Liebert® Trinergy™ Cube să ofere niveluri nemaiîntâlnite de flexibilitate la instalare. Sistemul poate fi, astfel, configurat într-o gamă largă de formule – fie că este vorba de amplasare în rând drept, în formă de L sau spate-în-spate, adaptarea la spațiul disponibil se realizează cu ușurință.

Adaptabilitate

Arhitectura și flexibilitatea Liebert® Trinergy™ Cube generează economii semnificative legate de modernizarea infrastructurii, UPS-ul putând fi conectat în mod facil la instalațiile noi sau existente, fără a afecta infrastructura de alimentare. Acest lucru este posibil prin:

• Scalabilitate fără întreruperea alimentarii sigure – investiția inițială minimizată (CAPEX), adăugând module de putere pe măsură ce nivelul cererii crește;

• Capabilități de funcționare in mod paralel centralizat și distribuit;

• Cablare simplificată, cu disponibilitate nelimitată a conexiunii de alimentare de intrare sau ieșire;

• Trei dimensiuni ale modularității pentru capacitate maximă sau redundanță;

• Capacitate inteligentă – adaptarea nivelului de putere necesar pentru a îndeplini condițiile specifice de instalare în ceea ce privește gestionarea climatului și dimensiunea întrerupătorului;

• Cabluri cu trei și patru fire, ce permit înlocuirea fără efort a echipamentelor vechi;

• Conformitate seismică – asigurarea protecției energiei este disponibilă în multe locații geografice din Italia până în Japonia.

TCO optimizat

Disponibilitatea continuă, eficiența de operare de neegalat, spațiul de instalare optimizat, capacitatea inteligentă și costurile minimizate ale infrastructurii electrice fac din Liebert® Trinergy™ Cube un UPS de top, cu un TCO optimizat și o rentabilitate rapidă a investiției.

Liebert® Trinergy™ Cube este singura unitate de pe piață care permite o scalabilitate la cald de la 150 kW până la 3,4 MW într-un singur UPS, oferind astfel o infrastructură electrică fiabilă și economii de spațiu. În plus, densitatea sa de putere ridicată, de până la 200 kW sau 400 kW per modul de putere, permite clienților să maximizeze numărul de rack-uri și servere găzduite în centrul lor de date, oferind astfel mai mult spațiu pentru echipamentele IT.

Tehnologia extrem de eficientă Liebert® Trinergy™ Cube și capabilitățile TCO provin, de asemenea, din expertiza Vertiv în domeniul managementului termic. Un studiu aprofundat al sistemului de ventilație și al aerodinamicii interne ale unității a adus rezultate extraordinare în ceea ce privește densitatea puterii și adaptabilitatea puterii pentru o funcționare eficientă, indiferent de condițiile climatice.

Amprentă neutră de carbon

Arhitectura de nouă generație a Liebert® Trinergy™ Cube a fost concepută pentru a reduce disiparea energiei și căldurii, minimizând astfel cererea și consumul sistemelor de aer condiționat. Combinația acestor factori, împreună cu eficiența sa maximă de 99%, reduce la minimum emisiile de CO2. Astfel, centrele de date pot îndeplini mai ușor standardele de mediu și de eficiență ale industriei.

Interfețe de monitorizare a clienților

Caracteristici ale ecranului tactil LCD:

• Nivel de securitate îmbunătățit, cu parole diferite, atât pentru utilizatori, cât și pentru ingineri de service;

• Interfață grafică ușor de utilizat;

• Diagrama electrică, ce indică starea sistemului;

• Tablou de bord cu interfață contemporană, pentru valorile și reperele principale ale sistemului;

• Afișare automată a graficelor pentru energia înregistrată și datele de mediu.

Conectivitate hardware

Liebert® Trinergy™ Cube permite monitorizarea și controlul UPS-urilor din rețea, prin diferite opțiuni de protocol:

• Integrarea UPS-urilor cu sistemele de monitorizare și automatizare a clădirilor prin protocoalele MODBUS RTU, MODBUS / TCP sau JBUS;

• Integrarea UPS-ului în sistemele de gestionare a rețelei prin protocolul SNMP;

• Două slot-uri pentru carduri de conectivitate suplimentare sunt disponibile pentru cerințele specifice ale protocolului.

Detalii despre aplicații

Liebert® Trinergy™ Cube este potrivit pentru o gamă largă de industrii – de la servicii bancare, financiare și de asigurări, la centre de date, colocare și hosting și până la telecomunicații, asistență medicală și producție.

Mai multe informații despre produsele și serviciile Vertiv sunt disponibile pe Vertiv.com. Pentru o ofertă personalizată sau o cerere specifică, trimiteți-ne un e-mail la emea.ro.hello@vertiv.com.

Autor: George Topalov, Senior Sales Manager Vertiv pentru România și Moldova